Ανακοινώθηκε καινούργιο Harry Potter παιχνίδι

Card game με στοιχεία RPG.

Ανακοινώθηκε καινούργιο Harry Potter παιχνίδι - Gaming

Ένα καινούργιο παιχνίδι Harry Potter βρίσκεται στην παραγωγή από την κινέζικη εταιρεία παιχνιδιών NetEase σε συνεργασία με την Warner Bros.

Όπως μάθαμε από το Comic World, το παιχνίδι θα έρθει για iOS και Android. Θα περιλαμβάνει στοιχεία από card games καθώς και role- playing games. Παρόλα αυτά δεν ξέρουμε αν το παιχνίδι θα έρθει στη Δύση.

Το site του παιχνιδιού μάς δίνει λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό, αν και μέχρι στιγμής όλα τα κείμενα είναι στα κινέζικα.

Η ιστορία του παιχνιδιού θα παίρνει μέρος μερικά χρόνια μετά τον Δεύτερο Μαγικό Παγκόσμιο Πόλεμο και θα έχει τον παίκτη να δέχεται το γράμμα του από το Hogwards.

"Το Harry Potter: Magic Awakening θα φέρει πίσω χαρακτήρες, ξόρκια και μαγικά πλάσματα και θα τα παρουσιάσει με έναν μοναδικό οπτικό τρόπο. Νιώθουμε τιμημένοι που δουλεύουμε με την Warner Bros. Interactive Entertainment και δεν μπορούμε να μοιραστούμε αυτόν το κόσμο με τους φανς μας."

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε άλλες πληροφορίες, άλλα μέχρι να μάθουμε κάτι καινούργιο μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Περισσότερα άρθρα
Σχόλια