Ο Harrison Ford για τον Chris Pratt και το μέλλον του Indiana Jones

Ανοίγει, ξανά, ο ασκός του Αιόλου.

Ο φάκελος Chris Pratt και "Indiana Jones" άνοιξε ξανά, μετά από ερώτηση που έγινε στον Harrison Ford, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ιδρύματος SAG-AFTRA (Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists), όπως αναφέρει το comicbook.

Το θέμα ξεκίνησε το 2015, με τον Chris Pratt να μπαίνει στο στόχαστρο για τον ρόλο του Indy, έναν ρόλο που ενσαρκώνει ο Harrison Ford από το 1981 με την πρώτη ταινία του franchise, "Raiders of the Lost Ark" ("Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού"). Τότε λεγόταν πως το στούντιο σκέφτεται τον Pratt για τον εμβληματικό ρόλο του Harrison Ford σε ένα νέο franchise.

Ο παραγωγός Frank Marshall, ωστόσο, που βρίσκεται πίσω από κάθε ταινία του franchise δήλωσε άμεσα ότι, "Δεν έχουμε κάτσει ακόμα να συζητήσουμε για τον Indy... κάποια στιγμή θα το κάνουμε", δείχνοντας τότε πως αυτή η συζήτηση δεν βρίσκεται ακόμα στο τραπέζι.

Πιο πρόσφατα, όμως, ο Steven Spielberg, ο οποίος κρατούσε τα ηνία της εμβληματικής, αρχικής τριλογίας έκανε λόγο για συνέχεια του franchise, ακόμα και με την αποχώρηση του Ford. Σχετικά και με την πέμπτη ταινία της σειράς δήλωσε τότε πως, "Αυτή θα είναι η τελευταία ταινία του Harrison Ford ως Indiana Jones, είμαι σχεδόν σίγουρος, αλλά θα συνεχίσει και μετά από αυτόν".

Αφού, λοιπόν, το ζήτημα εκκρεμεί, ήταν λογικό να ερωτηθεί αν "Ο Chris Pratt θα ενταχθεί στο franchise". Η απάντηση του Ford ήταν πως, "Πιστεύω ότι είναι ή αυτός ή εγώ". Το εν λόγω μέρος της συζήτησης κοινοποιήθηκε μέσω twitter από τον επίσημο λογαριασμό του Variety.

Με τα τωρινά δεδομένα, η πέμπτη ταινία της σειράς απέκτησε για ακόμα μία φορά νέα ημερομηνία πρεμιέρας και από τα λεγόμενα του Ford η έναρξη των γυρισμάτων παραμένει άγνωστη, πιθανότατα λόγω της απόφασης της Disney να αλλάξει σεναριογράφους.

Εφόσον δεν έχει οριστικοποιηθεί καν το μέλλον τής, πιθανότατα, τελευταίας φοράς που ο Ford θα ενσαρκώσει τον αδίστακτο αρχαιολόγο που γνωρίσαμε τον προηγούμενο αιώνα, όσα λέγονται για αντικατάσταση του παραμένουν στη σφαίρα της φήμης. Ωστόσο, από την απάντηση του φαίνεται ότι αν ο Pratt ενταχθεί όντως στο franchise θα είναι πιθανότατα για τον ρόλο του Indy, αφού θα έχει εκτοπίσει τον ηθοποιό με τον οποίο έχει ταυτιστεί το πρόσωπο του.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Σχετικά με
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια