Νέο εργαλείο του PS4 σας δείχνεί όλα τα stats σας για το 2019

Που ξοδέψατε τον περισσότερο χρόνο;

Το PlayStation σάς δίνει την ευκαιρία να ρίξετε μία ματιά στα στατιστικά της περασμένης χρονιάς με ένα νέο εργαλείο. Ο λόγος για το Wrap-Up, το οποίο αποκαλύπτει πόσα παιχνίδια παίξατε, πόσες ώρες ξοδέψατε στα τρία παιχνίδια που παίξατε πιο πολύ και πολλά ακόμα.

Όσοι έχουν ενεργό λογαριασμό στο PSN, και έχουν παίξει τουλάχιστον 10 ώρες μέσα στο προηγούμενο έτος, μπορούν να συνδεθούν για να δουν τα στατιστικά τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες χώρες, ωστόσο.

Εκτός από τις ώρες που ξοδέψατε, μπορείτε επίσης να δείτε πόσα τρόπαια κερδίσατε και πόσες μέρες το χρόνο συνδεθήκατε για να παίξετε.

Τα δεδομένα επίσης δείχνουν και πιο είδος παιχνιδιού σας τράβηξε περισσότερο μέσα στο 2019. Το PlayStation μάλιστα δίνει σε όλους τους παίκτες ένα δυναμικό θέμα και εφτά avatars για να ταιριάξουν με τις προτιμήσεις σας.

Αφού όμως δείτε τι έγινε πέρσι, μπορείτε να ρίξετε και μία ματιά στο τι έρχεται φέτος. Η αλήθεια είναι ότι η Sony κρατάει τα περισσότερα χαρτιά της κλειστά σε ό,τι αφορά το PS5, με τον ίδιο τον πρόεδρο να αποκαλύπτει ότι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποιες ελπίδες να μάθουμε περισσότερα από τη φετινή Ε3, αλλά η Sony τις κατέστρεψε ολοκληρωτικά.

Το PS5 πάντως, αν και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, έχει κερδίσει την προτίμηση των developers, οι οποίοι μάλιστα δήλωσαν ότι τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα σε αυτό.

Σχετικά με
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια