Steam: Ήρθε το καινούργιο library update

Έπειτα από αρκετό καιρό σε beta.

Έπειτα από αρκετό καιρό σε beta έκδοση, το καινούργιο library update του Steam έγινε διαθέσιμο προς όλους πριν από μερικές ώρες.

Εκτός από επανασχεδιασμένο design, το συγκεκριμένο update, σύμφωνα με το comicbook, φέρνει ευκολότερη πρόσβαση στα updates των παιχνιδιών όπως επίσης και νέα social features για να βλέπετε τι κάνουν οι φίλοι σας.

Φυσικά μπορείτε να περιηγηθείτε οι ίδιοι στο Steam και να δείτε τις αλλαγές, όμως η Valve έχει μαζέψει για εσάς όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σε ένα post.

"Το πρώτο πράγμα που ίσως θα προσέξετε είναι ότι κυκλοφορούμε μια πανέμορφη νέα αρχική σελίδα για τη συλλογή σας", αναφέρει το Steam. "Η νέα αρχική της συλλογής σάς δίνει γρήγορη πρόσβαση σε ενημερώσεις παιχνιδιών, πρόσφατα παιγμένα παιχνίδια, δραστηριότητα φίλων και τη συλλογή παιχνιδιών σας."

Εάν δεν έχετε ασχοληθεί με ένα παιχνίδι για καιρό θα μπορείτε να δείτε τι updates έχουν κυκλοφορήσει όπως επίσης και μία σύντομη περιγραφή των αλλαγών που έχουν γίνει. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό έρχεται επίσης να ενημερώσει τους χρήστες κάθε φορά που ένα παιχνίδι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον event.

Τέλος η Valve μίλησε για τα νέα social features που ήρθαν στην πλατφόρμα της. "Επίσης το κάνουμε εύκολο να βλέπετε τι έκαναν οι φίλοι σας και ποια παιχνίδια παίζουν αυτόν τον καιρό. Μπορείτε να βρείτε τι παιχνίδια έπαιζαν οι φίλοι σας ακριβώς πάνω στην αρχική σελίδα συλλογής και να δείτε τι παιχνίδια παίζουν αυτή τη στιγμή από τη λίστα παιχνιδιών σας".

Ρίξτε λοιπόν μία ματιά και εσείς στο καινούργιο update και πείτε μας τη γνώμη σας.

Περισσότερα άρθρα
Σχόλια