Έφτασε και η τέταρτη Clan του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Τα πάντα είναι θέμα δύναμης,

Ήρθε και ο καιρός να αποκαλυφθεί και η τέταρτη clan του Bloodlines 2 και αυτή δεν είναι άλλη από τους Ventrue.

Οι Ventrue έχουν μείνει στην ιστορία ως βασιλείς οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την πονηριά και την υπομονή τους για να διοικήσουν με σιδερένια πυγμή.

The Ventrue clan relies on powers of mental domination to influence the minds of mortals to gain and consolidate socio-political power around the world. According to Paradox:

Οι Ventrue βασίζονται κυρίως στις ικανότητες τους να επηρεάζουν το μυαλό των θνητών για να κερδίσουν είτε κάποια πολιτική, είτε κάποια κοινωνική θέση. Σύμφωνα μάλιστα με την Paradox:

Οι Ventrue διοικούν αμέτρητες πόλεις. Είναι γεννημένοι για να τους υπακούν. Χρησιμοποιώντας το Discipline και το Dominate ένας Ventrue μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση και να ελέγξει τη μνήμη άλλων.

Πάμε όμως να δούμε τα abilities τους.

Dominate

  • Mesmerize - Με αυτό ένας Ventrue μπορεί να προκαλέσει έκσταση σε έναν NPC. Έτσι εκείνος χάνει πλέον την επαφή με τον πόνο αγνοώντας τους ήχους, την οποιαδήποτε επαφή αλλά και τον πόνο.

  • Command - Αυξάνει τον έλεγχο του Ventrue στον NPC στον οποίο προηγουμένως είχε ασκηθεί το Mesmerize. Πλέον ο NPC μπορεί να λάβει διαταγές για να κινηθεί, να αφαιρέσει εμπόδια ή ακόμα και να επιτεθεί σε κόσμο.

H χρήση του δεν αποτελεί Masquerade violation.

Fortitude

  • Absorb - Επιτρέπει στο βαμπίρ να εξοστρακίσει όλες τις επιθέσεις που βλέπει ενώ ταυτόχρονα θεραπεύει πληγές για κάθε πιθανό χτύπημα.

  • Personal Armor - Σκληραίνει το δέρμα του βαμπίρ κάνοντας το πέτρα.

Η χρήση του μπροστά σε θνητό αποτελεί Masquerade Violation.

Ποιά είναι η γνώμη σας για την καινούρια clan; Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις υπόλοιπες τρεις, τους Brujah, τους Toreador και τους Tremere.


Σχετικά με
  • Platform
  • XboxOne
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια