*

Το UnEvn One είναι το πρώτο φορητό γραφείο για eSports

Το κορυφαίο και πρώτο φορητό γραφείο για ΗΥ/gaming rig, γίνεται πραγματικότητα.

Μία νέα καμπάνια στο Kickstarter στοχεύει στο να κάνει την ζωή πιο εύκολη σε όλους τους eSports παίκτες και μη. Το κορυφαίο και πρώτο φορητό γραφείο για ΗΥ/gaming rig, γίνεται πραγματικότητα.

Το όνομα του πολυπόθητου γραφείου είναι unEvn One και περιλαμβάνει τα πάντα για να παίζεται παιχνίδια, ενώ παράλληλα μπορεί να παραμένει απολύτως φορητό. Το πάνω μέρος του γραφείου κρύβει ένα εσωτερικό σασί για υπολογιστή, στο οποίο μπορείτε να βάλετε τα κομμάτια από το PC σας. Αυτό συνοδεύεται από ένα εμπρόσθιο I/O πάνελ, το οποίο περιλαμβάνει θύρες USB, υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου και power button. Το ρεύμα παρέχεται μέσα από μία υποδοχή ρεύματος στο πίσω μέρος του γραφείου ούτως ώστε η καλωδίωση να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή (και κρυφή) γίνεται.

Αν τώρα σκέφτεστε ότι θα πρέπει να κουβαλάτε ξεχωριστά την οθόνη, κάνετε λάθος. Το γραφείο διπλώνει σε μορφή σακιδίου και υπάρχει θέση για να βάλετε και την οθόνη μέσα. Υπάρχει επίσης βραχίωνας οθόνης για εύκολη προσαρμογή και το ύψος του γραφείου είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο με δυνατότητα αποθήκευσης τεσσάρων διαφορετικών ρυθμίσεων ύψους.

Το πάνω μέρος του γραφείου έχει μέγεθος 120x80 cm, με κυρτό εμπρόσθιο μέρος και ανθεκτικό πολυανθρακικό φύλλο με ανάγλυφο φινίρισμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε mousepad. Το γραφείο περιλαμβάνει επίσης mouse bungee και πλήρης πρόσβαση στο οπίσθιο panel του υπολογιστή στο πίσω μέρος του γραφείου.

Αν και ανήκει στην κατηγορία "φορητά", το γραφείο ζυγίζει 25-30 κιλά (συμπεριλαμβανομένων PC parts και οθόνης) με το μέγεθος του να φτάνει τα 80x60x20 cm. Η μεταφορά του γίνεται με τους ειδικούς ιμάντες πλάτης που περιλαμβάνονται ή από την ειδική λαβή.

Στο τέλος αυτό που μετράει είναι το τελικό κόστος. Η στάνταρ τιμή του γραφείου (χωρίς να περιλαμβάνει pc hardware) είναι τα 2.499$≈2.219€, άλλα όσοι υποστηρίξουν την καμπάνια του Kickstarter μπορούν να το αποκτήσουν με 1.249$≈1.109€ και 1.599$≈1.419€. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς.

About Mike Viliotis