*

Η Acer παρουσιάζει ένα νέο 2-in-1 gaming laptop

Το Acer Predator Orion 900 είναι ένα gaming laptop/tablet.

Βερολίνο— Η Acer αποκάλυψε ένα πρωτότυπο gaming laptop το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί και σε tablet.

Το Predator Triton 900 είναι μία μίξη του γνωστού gaming laptop (Predator Triton 700) και της κατηγορίας των 2 σε 1 convertible laptop. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως είναι λεπτό κι ελαφρύ, όπως επίσης δεν υπάρχει περιστροφή 360º της οθόνης, όπως γίνεται στα 2 σε 1.

Acer Predator Orion 900 1

Αντ' αυτού ο υποτιθέμενος "μεντεσές" που βλέπετε στις εικόνες λειτουργεί ως βάση, που επιτρέπει στην οθόνη να "γλιστράει" προς τα μπρος και να καλύπτει το πληκτρολόγιο. Ο Jason Chen, CEO της Acer, έκανε μια μικρή επίδειξη στην σκηνή του IFA, αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει το πότε θα είναι διαθέσιμο προς πώληση ή το εκτιμώμενο κόστος.

Η περιστροφική βάση δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό του Predator Triton. Δύο ακόμα "φουτουριστικά" πράγματα αυτού του μηχανήματος βρίσκονται στην βάση του κι όχι στην οθόνη. Πρώτα απ'όλα θα βρείτε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Αυτό είναι κάτι που σπανίζει σε ένα laptop, ακόμα και στην ακριβή ναυαρχίδα της Acer, Predator Triton 700.

Acer Predator Orion 900 2

Το άλλο χαρακτηριστικό βρίσκεται στο touchpad, το οποίο μετατρέπεται σε numpad. Οι εικονικοί αριθμοί βρίσκονται κάτω από την οθόνη αφής, χρησιμοποιώντας οπίσθιο φωτισμό και touch-sensitive σημεία. Το numpad μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να το απενεργοποιήσετε όποτε θέλετε εσείς.

Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να δει κάποιος το Predator Triton 900 στην IFA ήταν να επισκεφτεί την ειδική γυάλινη θήκη. Η Acer δεν επιτρέπει σε κανέναν να το ακουμπήσει, ούτε έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον επεξεργαστή ή την κάρτα γραφικών που περιλαμβάνει.

Acer Predator Orion 900 3

Οι κατασκευαστές gaming laptops, έχουν την τάση να δείχνουν "τρελά" πρωτότυπα μοντέλα σε tech shows. Πέρυσι στην CES, η Razer παρουσίασε ένα laptop με πολλαπλές οθόνες, το Project Valerie, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά.

About Mike Viliotis