*

Το Fitbit Charge 4 απέκτησε "Smart Wake" ξυπνητήρι και "Dynamic GPS"

Μία ενημέρωση λογισμικού σε συνδυασμό με τον ανιχνευτή ύπνου βοηθά στο να κοιμηθείτε όλη νύχτα.

Είναι περισσότερα από ένας απλός fitness tracker, το Fitbit Charge 4 έχει πλέον εξυπνότερα ξυπνιτήρια και καλύτερο GPS. Μεταξύ των άλλων βελτιώσεων, η έκδοση λογισμικού 1.96.29 βοηθά τους χρήστες να μένουν προσηλωμένοι στις δραστηριότητες τους ημέρα και νύχτα.

Είτε ακολουθείτε την αγαπημένη σας διαδρομή, είτε ερευνάτε ένα νέο μονοπάτι, η λειτουργία "Dynamic GPS" της Fitbit σας διευκολύνει να βρείτε τον δρόμο σας. Όπως αναφέρει το 9to5Google, μόλις ενεργοποιηθεί, το εργαλείο εκμεταλλεύεται τους αισθητήρες GPS του κοντινότερου smartphone σας για να βελτιώσει την ακρίβεια και να επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας. Εάν προτιμάτε να αφήνετε όλες τις συσκευές σας στο σπίτι, το Charge 4 απλώς χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο GPS.

Μετά από μία κουραστική ημέρα επίτευξης των στόχων σας, δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από ένα ξεκούραστο βράδυ. Έτσι, αντικαταστήστε το ενοχλητικό ψηφιακό ξυπνητήρι με το νέο ήρεμο "Smart Wake" της Fitbit, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου για να βελτιστοποιεί την αφύπνιση - ξεκινώντας 30 λεπτά πριν από την ώρα που έχετε ορίσει το ξυπνητήρι. Σύμφωνα με τη σελίδα βοήθειας της Fitbit: "Αποφεύγει να σας ξυπνήσει κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου, έτσι είναι πιο πιθανό να ξυπνήσετε πιο ανανεωμένοι."

Επίσης, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη στις συσκευές των σειρών Fitbit Ionic και Fitbit Versa. Η ενημέρωση, που διατιθεται αυτή τη στιγμή σε όλους τους κατόχους του Charge 4, περιλαμβάνει να ρυθμίζετε πόση ώρα θα μείνει ενεργή η οθόνη μετά την ενεργοποίηση της, μέσω της ρύθμισης "Screen Time Out".

Τον Μάρτιο, η FitBit παρουσίασε το Charge 4 - τον πρώτο fitness tracker με ενσωματωμένο GPS. Το κομψό gadget είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μοβ, ή μπλε χρώμα στα $149,95 - ένα ειδικής έκδοσης αξεσουάρ με ανακλαστικό λουράκι θα σας κοστίσει $169,95. "Swimproof", με οθόνη αφής ανθεκτική στις γρατζουνιές και χαρακτηριστικά όπως το Active Zone Minutes, οι προσωπικές ζώνες καρδιακού ρυθμού, ο έλεγχος του Spotify, και η υποστήριξη Fitbit Pay, το Charge 4 πήρε εξαιρετική βαθμολογία στο review του PCMag, καθώς και βραβείο στα Editors' Choice.