*

Alcatel 3026 Senior phone: Ειδικά σχεδιασμό για ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών

Το Alcatel 3026 είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη τηλέφωνο της Alcatel, ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών. Διαθέτοντας μία μεγάλη οθόνη 2,8" ιντσών, ένα εργονομικό πληκτρολόγιο, πολύ καλή ακουστική και ένα μοναδικό κουμπί SOS, το Alcatel 3026 είναι εδώ για να κάνει τη ζωή μας απλούστερη.

Περισσότερη ασφάλεια με το κουμπί SOS
Το Alcatel 3026 διαθέτει κουμπί SOS για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η συγκεκριμένη λειτουργία δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης έως 10 επαφών επικοινωνίας. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα και πατηθεί το κουμπί SOS, το Alcatel 3026 θα καλέσει αυτόματα την πρώτη επαφή στη λίστα. Στην περίπτωση που δεν απαντήσει η επαφή, θα σταλεί ένα γραπτό μήνυμα. Η λειτουργία SOS θα συνεχίσει να καλεί και να στέλνει μηνύματα σε κάθε επαφή μέχρι να απαντήσει κάποιος. Με αυτό τον τρόπο, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια για όλα τα μέλη της οικογένειας σας.

Alcatel-3026-Senior

Σύγχρονη άνεση
Η Alcatel γνωρίζει ότι η διαδικασία της φόρτισης μπορεί να είναι δύσκολη για έναν μεγαλύτερο ηλικιακά άνθρωπο, για αυτό έρχεται να δώσει τη λύση με το Alcatel 3026. Η συσκευή διαθέτει τη δική της βάση φόρτισης, κάνοντας την όλη την διαδικασία πιο εύκολη και άνετη.

Ακούστε περισσότερα, δείτε περισσότερα
Το Alcatel 3026 είναι συμβατό με τα ακουστικά βαρηκοΐας M4/T4 για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες με προβλήματα ακοής θα έχουν την καλύτερη τηλεφωνική εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εμφανίζουν το ακουστικό τους χωρίς να «σφυρίζει» και σε κάποιες περιπτώσεις να μειώνουν τον εξωτερικό θόρυβο.

Το Alcatel 3026 διαθέτει ένα μεγάλο, εργονομικό, soft-touch πληκτρολόγιο το οποίο κάνει πιο εύκολη την πληκτρολόγηση και εγγυάται στον χρήστη μία πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική εμπειρία. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί με μια λειτουργία οθόνης ενός εικονιδίου, που σημαίνει ότι εάν χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεών σας για να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να στείλετε ένα γρήγορο κείμενο, θα βρείτε μία λειτουργία ανά σελίδα.

Εύκολο στην χρήση
Το τηλέφωνο διαθέτει γρήγορη πρόσβαση στα πλήκτρα βασικών και αγαπημένων λειτουργιών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα και στον φακό με το πάτημα ενός δακτύλου. Για όσους αναζητούν την ψυχαγωγία, η κάμερα 2MP του Alcatel 3026 κάνει τη διαδικασία λήψης φωτογραφιών πιο ευχάριστη ακόμα και στο σκοτάδι χάρη στο LED φλας που έχει. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει Bluetooth 2.1. Τέλος, όλες οι συσκευές Alcatel μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία “simple mode” για να εξασφαλίσουν την εύκολη και ασφαλή χρήση τους από όλους.

Το Alcatel 3026 είναι διαθέσιμο στα καταστήματα τεχνολογίας, με ενδεικτική τιμή €69,99.