*

Η νέα λειτουργία του Mozilla σας επιτρέπει να μοιραστείτε αρχεία έως 2,5 GB

Τώρα μπορείτε να στείλετε όλες εκείνες τις φωτογραφίες εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια

Μια νέα και πολύ χρήσιμη λειτουργία του Mozilla, ονόματι Firefox Send, είναι πλέον διαθέσιμη και επιτρέπει στους χρήστες της να στέλνουν γρήγορα και εύκολα αρχεία μεγέθους έως και 2,5 GB.

Αν και θα χρειαστείτε λογαριασμό Firefox για να εκμεταλλευτείτε τα 2,5 GB, μπορείτε να παρακάμψετε την διαδικασία εάν το αρχείο δεν υπερβαίνει το 1 GB σε μέγεθος, πηγαίνοντας στο send.firefox.com.

Εφόσον ανεβάσετε το αρχείο σας μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιηθεί μετά από 1, 2, 3, 4, 5, 20, 50 ή 100 downloads ή μετά από 5 λεπτά, μια ώρα, μια μέρα ή μια εβδομάδα. Ως επιπλέον επιλογή ασφάλειας μπορείτε να κλειδώσετε το αρχείο με κωδικό.

"Το Send είναι εύκολο και για τους παραλήπτες. Απλά χρειάζεται να πατήσουν τον σύνδεσμο και να κατεβάσουν το αρχείο. Δεν απαιτείται λογαριασμός για να έχουν πρόσβαση και αυτό κάνει την διαδικασία τόσο εύκολη όσο ένα email", δήλωσε η Mozilla.

Η κύρια διαφορά του Mozilla Send με αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το Dropbox ή το WeTransfer είναι ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί πέραν του ότι προσφέρει μέχρι 2.5 GB, δεν μπορείτε δηλαδή να πληρώσετε για να αυξήσετε τον όγκο των αρχείων, είναι δωρεάν, είτε προτιμήσετε το 1GB, είτε συνδεθείτε για έχετε πρόσβαση στα 2,5GB.

ΠΗΓΗ: PCGAMER

About Κώστας Δεσίπρης