*

Το Disney+ επεκτείνει τις υπηρεσίες του σε 7 ακόμη Ευρωπαϊκές χώρες

Η streaming υπηρεσία της Disney είναι διαθέσιμη από σήμερα στις εξής χώρες της Ευρώπης: Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

To Disney+ άνοιξε τις πύλες του στις 12 Νοεμβρίου σε μόλις τρεις χώρες τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ολλανδία, ενώ μια εβδομάδα αργότερα διατέθηκε στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Πουέρτο Ρίκο. Από σήμερα η υπηρεσία διατίθεται σε 7 ακόμη Ευρωπαϊκές χώρες, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κανονικά η υπηρεσία ήταν να λανσαριστεί και στη Γαλλία, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε προσωρινά τη Disney να αναβάλλει το λανσάρισμά της. Η αναβολή αυτή πάντως δεν είναι μεγάλη, καθώς το Disney+ θα διατεθεί στη Γαλλία στις 7 Απριλίου. Όπως και στην περίπτωση του Netflix, η ποιότητα των βίντεο θα είναι μειωμένη κατόπιν αιτήματος της ΕΕ. Το περιεχόμενο της υπηρεσίας αναμένεται να είναι διαφορετικό σε κάθε χώρα, ωστόσο όλοι οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν το The Mandalorian, το οποίο έχει ήδη καταφέρει να προκαλέσει τεράστιο hype τους τελευταίους μήνες.

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής ανέρχεται στα 5.99 ευρώ, ενώ η ετήσια συνδρομή κοστίζει 59.99 ευρώ. Η υπηρεσία είναι συμβατή σε διάφορες πλατφόρμες και συσκευές, όπως τα Android/iOS smartphones, τις Android-based τηλεοράσεις της Sony, το PS4, το Xbox One, τα iPad κτλ.

Η υπηρεσία αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι να διατεθεί επίσης στην Πορτογαλία, το Βέλγιο και τις Σκανδιναβικές χώρες. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2021 για να την δούμε στην Ελλάδα.

About Pantelis Daskalelos