*

Η Sony επιτρέπει την αλλαγή ονόματος στο PSN ID

H Sony ανακοίνωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν επιτέλους να αλλάξουν το online ID τους στο Playstation Network.

H Sony ανακοίνωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν επιτέλους να αλλάξουν το online ID τους στο Playstation Network.

Το feature της αλλαγής του online ID για το PSN, που ανακοινώθηκε στο PlayStation Blog, θα είναι προσβάσιμο από ένα web browser και δωρεάν, την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή θα κοστίζει 9.99€ ή 4.99€ για τους κατόχους PlayStation Plus.

Αν αποφασίσετε ότι το νέο σας ID δεν είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε δωρεάν να επιστρέψετε στο παλιό σας ID, το οποίο θα παραμείνει κατοχυρωμένο σε εσάς, ακόμα και αν το αλλάξετε.

Προκειμένου μάλιστα να μην σας χάσουν οι φίλοι σας, το παλιό σας ID θα είναι διαθέσιμο δίπλα στο καινούργιο για 30 μέρες.

Θα πρέπει ωστόσο να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς ενώ πολλά παιχνίδια υποστηρίζουν αυτό το feature, ίσως τίτλοι που κυκλοφόρησαν πριν την 1η Απριλίου 2018, μπορεί να μην είναι συμβατοί με το νέο online ID. Το να παίξετε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας username και υπάρχει πιθανότητα να χάσετε πρόσβαση σε DLC.

Η Sony, για να μας βοηθήσει, δημιούργησε μια λίστα, με παιχνίδια που θα είναι συμβατά με το feature αυτό, κάποια άλλα που θα είναι μερικώς συμβατά και άλλα που θα έχουν τεράστιο πρόβλημα με τις αλλαγές του ονόματος.

About Mike Viliotis