*

Το Xbox One S All Digital έρχεται στις 7 Μαΐου

Σύμφωνα με το Thurrot, νέες εικόνες ήρθαν στην επιφάνεια για το disc-less Xbox One S, το οποίο θα φέρει τελικά το όνομα Xbox One S All Digital.

Εδώ κι αρκετό καιρό ακούμε τις φήμες περί Xbox One κονσόλας άνευ υποστήριξης δίσκου, η οποία θα κυκλοφορούσε περίπου στις αρχές Μαΐου.

Σύμφωνα με το Thurrot, νέες εικόνες ήρθαν στην επιφάνεια για το disc-less Xbox One S, το οποίο θα φέρει τελικά το όνομα Xbox One S All Digital. Οι εικόνες ανακαλύφθηκαν απ΄ο το Winfuture.de και δείχνουν μία κονσόλα όμοια με αυτή του Xbox One S, αλλά με ολόλευκο εμπρόσθιο μέρος εξαιτίας της έλλειψης disc drive.

Updates and support quietly ended for Minecraft on Apple TV back on Sept. 24, but it doesn't mean the game will stop working on Apple's device. You can continue to build your world and use the Marketplace and Minecoins.

Στο πακέτο θα βρείτε μία κονσόλα Xbox One 1TB η οποία θα μπορεί να "κατεβάζει" και να παίζει ψηφιακά αντίτυπα παιχνιδιών. Ωστόσο η Microsoft έχει προ-εγκατεστημένα ή πιο σωστά θα περιλαμβάνει μέσω δωρεάν διάθεσης τρεις τίτλους Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι παρόμοια με το στάνταρ μοντέλο, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας για HDR υποστήριξη και αναπαραγωγή 4Κ βίντεο.

Η τιμή της νέας κονσόλας υπολογίζεται περίπου στα 229€.

About Mike Viliotis