*

Ανακοινώθηκαν τα PlayStation Plus games του Ιουνίου 2019

Sonic Mania και Borderlands: The Handsome Collection.

H Sony ανακοίνωσε στο Ευρωπαικό PlayStation Blog τους τίτλους που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία PlayStation Plus τον προσεχή μήνα.

Από τις 4 Ιουνίου λοιπόν οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν τα Sonic Mania και Borderlands: The Handsome Collection.To Sonic Mania σηματοδότησε την επιστροφή του μπλε σκαντζόχοιρου στις 2D καταβολές του και αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα Platformers των τελευταίων ετών. Υπεύθυνος για το εν λόγω εγχείρημα είναι κατά βάση ο Christian “Taxman” Whitehead, o οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Sega για την μεταφορά του Sonic CD στις κονσόλες έβδομης οικιακής γενιάς και στα smartphones. Η ποικιλία των διαθέσιμων χαρακτήρων, η ύπαρξη διαφορετικών διαδρομών σε κάθε level και το εξαιρετικό level design καθιστούν το Sonic Mania ως ένα κομψοτέχνημα που θα ενθουσιάσει τους φίλους του Sonic.

To Borderlands 3 αποτελεί κατά γενική ομολογία έναν από τους πλέον πολυαναμενόμενους τίτλους του 2019. Η συλλογή Borderlands: The Handsome Collection που περιλαμβάνει τα Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel, καθώς και όλα τα DLC τους, αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να εγκλιματιστείτε στη σειρά πριν την κυκλοφορία του τρίτου κεφαλαίου της. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν είχατε ασχοληθεί με το Borderlands 2 στο PS3 υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρετε τα saves σας στην PS4 έκδοση του παιχνιδιού.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τις 3 Ιουνίου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα PlayStation Plus games αυτού του μήνα δηλαδή τα What Remains of Edith Finch και Overcooked.

About Pantelis Daskalelos