*

H νέα έκδοση του Switch υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Switch Lite, η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του Switch, η οποία θα προσφέρει μέχρι 9 ώρες αυτονομίας.

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Switch Lite, η Nintendo αποφάσισε να “ανανεώσει” το hardware του πρωτότυπου Switch και να βελτιώσει την αυτονομία του, η οποία πλέον θα αγγίζει τις 9 ώρες.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του πρωτότυπου Switch αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης κατά το λανσάρισμά του, καθώς κυμαίνονταν από 2.5 μέχρι 6.5 ώρες ανάλογα με το game. Η Nintendo ανανέωσε χθες την ιστοσελίδα με τις τεχνικ΄ές προδιαγραφές του Switch, προσθέτοντας ένα νέο μοντέλο, του οποίου η μπαταρία θα διαρκεί από 4.5 μέχρι 9 ώρες.

Το νέο μοντέλο του Switch θα φέρει τον αριθμό HAC-001(-01), ενώ ο σειριακός αριθμός του θα ξεκινά με το πρόθεμα “ΧΚW”. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά σύμφωνα με τη Nintendo αναμένεται να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων στα μέσα Αυγούστου. Εάν σκέφτεστε λοιπόν να αγοράσετε ένα Nintendo Switch, καλό θα είναι να κάνετε υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμη για να προμηθευτείτε το νέο μοντέλο.

About Pantelis Daskalelos