*

Το Xbox One δοκιμάζει το πλήκτρο 'Surprise Me'

H Microsoft όμως θέλοντας να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου από το ψάξιμο, επιτρέπει στο Xbox One να επιλέξει αυτό ποιο παιχνίδι θα παίξετε.

Στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να αποκτήσει μία μεγάλη "βιβλιοθήκη" παιχνιδιών, εξαιτίας των προσφορών και της δυνατότητας αγοράς ψηφιακών τίτλων, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κι αν παίζει. H Microsoft όμως θέλοντας να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου από το ψάξιμο, επιτρέπει στο Xbox One να επιλέξει αυτό ποιο παιχνίδι θα παίξετε.

Σύμφωνα με το Kotaku, ο λογαριασμός Twitter του Xbox Insider ανέβασε μία εικόνα από το πρόσφατο Alpha Skip-Ahead build της οθόνης παιχνιδιών του Xbox One. Πλέον περιλαμβάνει έναν νέο κουμπί το οποίο δείχνει ένα ανοιχτό κουτάκι με ένα σύμβολο από πάνω του. Η Microsoft αναφέρετε σε αυτό ως Surprise button και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τους gamers να αποφασίσουν ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα παίξουν.

Rather than wasting time deciding which game to play, hit the Surprise me button and let your Xbox One choose for you.

Αν πατήσετε το Surprise button, το Xbox One σας θα επιλέξει ένα διαθέσιμο παιχνίδι από την βιβλιοθήκη σας. Δεν το ανοίγει αυτόματα, αλλά σας δείχνει τις πληροφορίες του παιχνιδιού με την επιλογή να το ξεκινήσετε ή όχι.

Υπάρχουν στιγμές που απλά θέλουμε να καθίσουμε, να πάρουμε το χειριστήριο και να ξεκινήσουμε να παίζουμε, χωρίς πολλή σκέψη για το τι θα επιλέξουμε. Οπότε αυτή η προσθήκη ίσως είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά για όσους έχουν έναν σκασμό από παιχνίδια και την μόνιμη σκέψη "δεν ξέρω τι να παίξω". Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα πάρει το τελικό ΟΚ και κυκλοφορήσει πέραν από την Aplha.

Όποιος χρησιμοποιεί την υπηρεσία Xbox Game Pass, γνωρίζει ήδη αυτή την λειτουργία, καθώς επιτρέπει την τυχαία επιλογή κάποιου παιχνιδιού μέσα από την βιβλιοθήκη εκατοντάδων+ διαθέσιμων παιχνιδιών. Απ' ο,τι φαίνεται, η επιλογή αυτή θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε όλες τις συνδρομητικές και streaming υπηρεσίες, μόνο και μόνο επειδή έχουμε "κακομάθει" στις άπειρες επιλογές.

About Mike Viliotis