*

Η Google παρουσιάζει το νέο έξυπνο ηχείο Nest

Μια επίσημη προωθητική φωτογραφία και ένα teaser βίντεο για τη συσκευή κυκλοφόρησαν μετά από διαρροή.

(Photo via Google/Mashable)

Η Google αυτή την εβδομάδα αποκάλυψε την πρώτη επίσημη ματιά στο επερχόμενο έξυπνο ηχείο Nest. Μετά τη διαρροή φωτογραφιών χαμηλής ποιότητας από μία ιαπωνική ιστοσελίδα, η εταιρεία διέθεσε στο κοινό μια ποιοτικότερη φωτογραφία και ένα βίντεο teaser της νέας της συσκευής.

Πέρα από αυτά τα λίγα που μοιράστηκε η Google, δεν ανακοίνωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. Με βάση τις φήμες, ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η συσκευή θα ανταγωνιστεί το Sonos One - ένα παρόμοιο ηχείο που μπορεί να συνδυαστεί για να προσφέρει στερεοφωνικό ήχο. Θα έχει ύψος περίπου 22 εκατοστά και η υφασμάτινη επικάλυψη ενώ εμφανίζεται σε χρώμα ανοιχτό γκρι στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει, στο τρέιλερ των 13 δευτερολέπτων την παρατηρούμε σε χρώμα γαλάζιο και ροζ.

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο The Verge, η Google αναφέρθηκε στο ηχείο ως "σε τι εργάζεται η ομάδα Nest από το σπίτι." Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών πιστοποίησε πρόσφατα μια "ασύρματη συσκευή" από την Google, γνωστή μόνο ως GXCA6. Ένα προϊόν με αντίστοιχο αριθμό μοντέλου εμφανίστηκε αργότερα σε ιαπωνική ιστοσελίδα, που εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το Android Police.

Όπως επεσήμανε ο Mashable, η Google ήταν πιθανότατα έτοιμη να αποκαλύψει το έξυπνο ηχείο της επόμενης γενιάς στο ετήσιο συνέδριο I / O τον Μάρτιο - ακυρώθηκε λόγω του COVID-19. Αντ 'αυτού, η ανακοίνωση πιθανότατα θα έρθει με την εκδήλωση προϊόντων Pixel της Google, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Το περασμένο φθινόπωρο, η Google αποκάλυψε το ανανεωμένο έξυπνο ηχείο Home Mini (μετονομάστηκε σε Nest Mini), το οποίο προσαρμόζει δυναμικά την ένταση με βάση το περιβάλλον του. Για χειροκίνητες ρυθμίσεις, πλησιάζετε το χέρι σας στο gadget για να εμφανίσετε μια σειρά από φώτα LED, τα οποία μπορείτε να πατήσετε για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις.