*

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών τελικών του NBA 2K20 Global Championship

Συντονιστείτε στο Twitch αυτό το Σάββατο στις 11:00 το πρωί για να παρακολουθήσετε τους συναρπαστικούς τελικούς. Στην ζωντανή μετάδοση θα συμμετέχει και ο θρύλος του NBA, Dell Curry.

Αυτό το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, το NBA, το NBPA και το ESL θα διοργανώσουν του Ευρωπαϊκούς τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος του NBA 2K20 στο Παρίσι. Οχτώ παίκτες από την Ισπανία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα αναμετρηθούν για την ανάδειξη του NBA 2K20 Global Championship European Regional Champion, καθώς και για χρηματικά έπαθλα της τάξεως των 15.000 δολαρίων.

Οι δύο φιναλίστ των Ευρωπαϊκών τελικών θα πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2020 στο Los Angeles. Εκεί θα συναντήσουν τους υπόλοιπους έξι φιναλίστ από την Ασία, την Βόρεια Αμερική και την Ωκεανία και θα μονομαχήσουν για την ανάδειξη του πρώτου παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο νικητής του NBA 2K20 Global Championship θα λάβει χρηματικό έπαθλο της τάξεως των 100.000 δολαρίων, καθώς και αρκετά ακόμη δώρα.

Η δράση θα ξεκινήσει από τις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδος στο κανάλι του ΝΒΑ στο Twitch. Στη ζωντανή μετάδοση θα συμμετέχει ο Ronnie 2K, πρεσβευτής της 2K Games και ο θρύλος του NBA, Dell Curry. O... πατέρας των Steph Curry και Seth Curry κέρδισε το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη τη σεζόν 1994 και είχε μια άκρως παραγωγική δεκαετία (1988-1998) στους Charlotte Hornets.

Το NBA 2K20 Global Championship, το οποίο ανακοινώθηκε τους προηγούμενους μήνες διοργανώνεται από το National Basketball Association (NBA), το National Basketball Players Association (NBPA) και το ESL, την μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο των eSports. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.


To άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της CD Media

About Pantelis Daskalelos