*

Το PlayStation σε περιμένει στο φετινό Gameathlon Summer

To PlayStation για μια ακόμη φορά συμμετέχει ενεργά στο κορυφαίο gaming και eSports event της Ελλάδας, με το PlayStation 4 ως την επίσημη κονσόλα της εκδήλωσης.

To PlayStation θα συμμετέχει στο Gameathlon Summer που επιστρέφει έτοιμο να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις μέσα από κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, το Gameathlon Summer, το κορυφαίο gaming και eSports event της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Ιουλίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου, Tae Kwon Do. Το PlayStation® για ακόμα μια φορά συμμετέχει ενεργά, με το PlayStation®4 ως την επίσημη κονσόλα της εκδήλωσης!

Οι επισκέπτες του event θα έχουν την ευκαιρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation® να δοκιμάσουν αγαπημένα PS4™ exclusives, να ζήσουν την μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με το PlayStation®VR αλλά και να συμμετάσχουν σε μοναδικά τουρνουά σε κονσόλες PS4™ σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια διεκδικώντας μοναδικά έπαθλα!

Οι εκπλήξεις παρόλα αυτά δεν σταματούν εδώ, αφού στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το PlayStation για να κρατήσει την υπόσχεση #4ThePlayers θα διαθέσει δύο 20th Anniversary Edition PS4 κονσόλες σε δύο τυχερούς, με σκοπό την υποστήριξη του έργου της οργάνωσης «Greek Council for Refugees»!

Tο Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιουλίου το PlayStation® σε περιμένει στο Gameathlon για μοναδικές gaming εμπειρίες! Ραντεβού εκεί!


Δελτίο τύπου Sony Hellas

About Pantelis Daskalelos