*

Καθυστερεί η κυκλοφορία του The Sinking City

To Lovecraft-ικό Action-Adventure της Frogwares θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και όχι τον Μάρτιο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

H Bigben Interactive και η Frogwares ανακοίνωσαν από κοινού σήμερα την μετάθεση της κυκλοφορίας του The Sinking City για τις 27 Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι αρχικά το game ήταν να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε μια πιο ευνοϊκή χρονική περίοδο, καθώς ο Μάρτιος αποτελεί έναν από τους πλέον παραγωγικούς μήνες της βιομηχανίας των video games, ενώ αντίθετα τον Ιούνιο υπάρχουν λιγότερα releases. Η Frogwares πάντως θα αξιοποιήσει αυτό το χρονικό περιθώριο για να δουλέψει περισσότερο στην δημιουργία της, έτσι ώστε να μας παρέχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία.

To The Sinking City είναι ένα open world Action-Adventure με Survival Horror στοιχεία, το οποίο εκτυλίσσεται στη δεκαετία του '20 και είναι εμπνευσμένο από το λογοτεχνικό έργο του H.P Lovecraft. Εσείς από την πλευρά σας αναλαμβάνετε τον έλεγχο του ιδιωτικού ντετέκτιβ Charles και καλείστε να εξερευνήσετε τα αίτια μιας υπερφυσικής πλημμύρας στην πόλη Oakmont της Μασαχουσέτης.

Η Frogwares είναι κυρίως γνωστή για τη δουλειά της στην σειρά Sherlock Holmes, αλλά εργάζονταν και στο Call of Cthulhu: The Official Video Game πριν από την Cyanide. Πέρυσι τον Αύγουστο στην Gamescom είχαμε την τύχη να παίξουμε το The Sinking City για περίπου 30 λεπτά και τολμούμε να πούμε ότι μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το The Sinking City θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One.

About Pantelis Daskalelos