*

H ΤΗQ Nordic ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Darksiders: Genesis

Το πρώτο top-down Darksiders είναι γεγονός. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Strife.

H ΤΗQ Nordic και η Airship Syndicate αποκάλυψαν σήμερα το πρώτο top-down Action-Adventure κεφάλαιο της σειράς Darksiders, το οποίο θα φέρει τον τίτλο Genesis. Ο διάδοχος του Darksiders III θα κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους για PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Google Stadia. Οι επισκέπτες της E3 2019 θα μπορούν να το δοκιμάσουν στο booth της THQ Nordic.

“To Darksiders Genesis σηματοδοτεί μια αλλαγή πλεύσης για το Darksiders franchise, υιοθετώντας μια νέα μορφή gameplay και εισάγοντας τον Strife, τον τέταρτο και τελευταίο καβαλάρη,” δήλωσε ο Joe Madureira, συν-δημιουργός του Darksiders και διευθύνων σύμβουλος της Airship Syndicate.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Στο Darksiders: Genesis, o Strife, ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης, καλείται να σώσει την ανθρωπότητα από τον Lucifer. Παρά την αλλαγή οπτικής και στην μετάβαση σε μια top-down κάμερα, το Darksiders: Genesis θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που έκαναν δημοφιλή τη σειρά. Κοινώς θα δίνεται έμφαση στην εξερεύνηση του περιβάλλοντος, στους γρίφους και στα boss fights.

To Darksiders: Genesis θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Google Stadia.

About Pantelis Daskalelos