*

H Square Enix αποκαλύπτει το Stadia lineup της

Η τριλογία Tomb Raider και το Final Fantasy XV θα συντροφεύσουν την cloud gaming της υπηρεσία της Google στο λανσάρισμά της.

H Square Enix ανακοίνωσε ότι τα Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider και Final Fantasy XV θα διατεθούν στο Stadia, όταν η πλατφόρμα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία της τριλογίας Tomb Raider στο Stadia.” δήλωσε ο Gary Snethen, chief technology officer της Crystal Dynamics. “Πρόκειται για μια συναρπαστική πλατφόρμα και πάντα χαιρόμαστε όταν δίνεται η ευκαιρία σε μια νέα μερίδα παικτών να ανακαλύψουν την ιστορία της Lara.”

“To Stadia παρέχει νέες ευκαιρίες στις R&D ομάδες μας, οι οποίες αγαπούν τις προκλήσεις,” δήλωσε ο Julien Bouvrais, chief technology officer της Eidos-Montreal. “Συνοδεύοντας το λανσάρισμα του Stadia με τα games μας αποδεικνύουμε την αφοσίωση του studio στο να παρέχει πρωτοποριακές εμπειρίες σε όλους τους παίκτες.”

Ο Shinji Hashimoto, brand manager του Final Fantasy δήλωσε τα εξής: “Είμαστε πανευτυχείς με την ευκαιρία που μας δίνεται να φέρουμε τους χαρακτήρες και τον immersive κόσμο του Final Fantasy XV σε ακόμη περισσότερους παίκτες μέσω της πλατφόρμας του Stadia.”

Τα Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider και Shadow of the Tomb Raider διατίθενται ήδη για PC, PS4 και Xbox One, ενώ το Final Fantasy XV διατίθεται ήδη για PC (Steam, Windows Store και Origin), PS4 και Xbox One.

About Pantelis Daskalelos