*

To Fortnite σταματά την υποστήριξη των αρχαίων GPU

Aπό το ξεκίνημα της Season 10 το Fortnite θα απαιτεί DirectX 11 για να τρέξει.

Παίζετε Fortnite σε παλιό PC; Είναι καιρός να αναβαθμίσετε την κάρτα γραφικών σας, καθώς η Epic Games ανακοίνωσε πως η υποστήριξη DirectX 11 θα είναι απαραίτητη για να παίξετε.

Η ομάδα του Fortnite ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της Epic Games, με σκοπό την ενημέρωση των παικτών, πως από το ξεκίνημα της Season 10 το Fortnite θα απαιτεί DirectX 11 για να τρέξει. Αυτό σημαίνει πως για να συνεχίσετε να παίζετε θα χρειαστείτε κάρτα γραφικών με υποστήριξη DirectX 11.

Ευτυχώς αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει ελάχιστους παίκτες δεδομένου του πόσο παλιό είναι το DirectX 11. Η Microsoft λάνσαρε το DirectX 11 μαζί με τα Windows 7 το 2009. Από εκείνη την περίοδο, έχει λάβει αρκετά σημαντικά updates, με το τελευταίο να είναι το 2015. Με άλλα λόγια, αν η κάρτα γραφικών σας δεν είναι αρχαία, τότε θα μπορείτε να παίζετε κανονικά Fortnite με την έναρξη της Season 10.

Σε άλλα νέα σχετικά με το Fortnite, το δημοφιλές παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του με αρκετά τουρνουά στο GameAthlon Summer 2019, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα και πλούσια δώρα. Κάντε την εγγραφή σας στην retro-σελίδα του GameAthlon.

About Mike Viliotis