*

To Catch the Head διατίθεται με έκπτωση 75% στο Steam

To Action-Platformer της Ελληνικής Horos Interactive διατίθεται στην τιμή των 1.99€ μέχρι τις 7 Απριλίου.

Στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, η IGE S.A είχε ανακοινώσει την πτώση τιμής του Catch the Head από τα 14.99€ στα 7.99€ ευρώ. Πλέον όμως στα πλαίσια μιας νέας προσφοράς έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 1.99€.

Η προσφορά αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου, οπότε επισκεφθείτε τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam για να το προσθέσετε στη ψηφιακή συλλογή σας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω Action-Platformer έχει αναπτυχθεί από την ελληνική Horos Interactive και εκδόθηκε από την επίσης ελληνική εταιρεία IGE S.A.

Το Catch the Head μας είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις, καθώς το είχαμε βαθμολογήσει με 3.5/5 βγάζοντας την εξής ετυμηγορία:

“Το Catch the Head είναι αν μη τι άλλο ένα game που προσπαθεί. Διαθέτει ένα ευπρόσδεκτο και «τρελό» setting ενός τηλεοπτικού παιχνιδιού της Κόλασης, έχει δικό του ύφος και αισθητική σε έναν κόσμο που μεγαλύτερα από αυτό games πασχίζουν να αποκτήσουν, προσφέρει gameplay που παρά τα θέματά του σε κάνει να θες κι άλλο, είναι fun και σκαλωματικό, τουλάχιστον όταν δεν ξεπερνάει τα όρια του εκνευριστικού. Σαφώς πολλοί τομείς του θα μπορούσαν να προσεχθούν πολύ περισσότερο καθώς μοιάζει το ίδιο πολλές φορές να βάζει τρικλοποδιά στα… κατσικοπόδαρά του, όμως, καταφέρνει παρόλα αυτά να σε κάνει να πεισμώνεις για να το «βγάλεις» και όχι να θες να το παρατήσεις, κάτι που είναι σαφώς επίτευγμα. Θα ήθελα περισσότερο «γυάλισμα» σε πολλούς τομείς, ωστόσο, δεδομένου ότι πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια της ελληνικής Horos Ιnteractive, την αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια και με μια τάση κριτικής προς μελλοντική βελτίωση." Διαβάστε το review του Catch the Head

About Pantelis Daskalelos