*

Το Fortnite προσθέτει ρύθμιση που επιτρέπει στους παίκτες να κρύβουν τα Confrontational Emotes

Η ρύθμιση ισχύει για τέσσερα emotes: Laugh It Up, Take the L, Whipcrack και Make it Plantain.

(Credit: Epic Games)

Αν ψάχνετε για μια πιο χαλαρή εμπειρία Fortnite, η Epic Games θα σας επιτρέψει τώρα να ρυθμίσετε τα emotes που οι παίκτες τείνουν να χρησιμοποιούν για να χλευάζουν ο ένας τον άλλον.

Η ρύθμιση "See Confrontational Emotes" προστέθηκε στην ενημέρωση v29.30 που κυκλοφόρησε σήμερα και ισχύει για τέσσερα emotes: Laugh It Up, Take the L, Whipcrack και Make it Plantain.

"Προσθέτουμε μια νέα ρύθμιση "See Confrontational Emotes", ώστε οι παίκτες να μπορούν να επιλέξουν να μην βλέπουν ορισμένα Emotes που χρησιμοποιούνται μερικές φορές με συγκρουσιακούς τρόπους", αναφέρει η Epic. "Οι παίκτες που θα επιλέξουν αυτή τη ρύθμιση θα βλέπουν έναν παίκτη που χρησιμοποιεί το Emote ακίνητο, χωρίς ήχο Emote".

(Credit: Epic Games)

Η ρύθμιση είναι αρκετά εύκολο να ενεργοποιηθεί. Οι παίκτες μπορούν να μεταβούν στην ενότητα Social Privacy του μενού ρυθμίσεων του παιχνιδιού και να βρουν την επιλογή See Confrontational Emotes. Από προεπιλογή, θα εμφανίζονται μόνο τα Emotes από φίλους, αλλά μπορεί να αλλάξει για να τα βλέπουν όλοι ή κανείς. Σημειώστε ότι οι παίκτες που απενεργοποιούν τη δυνατότητα να βλέπουν confrontational emotes μπορούν ακόμα να τα εκτελούν.

Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω της προσπάθειας του Fortnite να κάνει τα παιχνίδια του πιο φιλικά προς τα παιδιά. Οι αλλαγές τον τελευταίο χρόνο έχουν κάνει τους δημιουργούς να βάζουν ηλικιακές αξιολογήσεις στο περιεχόμενο που δημιουργούν οι παίκτες και να επιτρέπουν στους ανθρώπους να αναφέρουν τα τρολ με ηχογραφήσεις φωνής. Ωστόσο, δεν ήταν κάθε κίνηση νικηφόρα, με την Epic Games να παραδέχεται ότι οι προσπάθειες φιλτραρίσματος των cosmetics δεν πέτυχαν το στόχο.