*

Το gameplay πριν από την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού μετράει τώρα στην πολιτική επιστροφών του Steam

Η Valve σας περιορίζει σε δύο ώρες gameplay αν θέλετε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, αλλά ένα παραθυράκι επέτρεπε απεριόριστο παιχνίδι.

(Credit: Shutterstock / Casimiro PT)

Την επόμενη φορά που θα εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα "Early Access" ή "Advanced Access" του Steam για να παίξετε ένα νέο παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει, καλύτερα να είστε έτοιμοι να το κρατήσετε.

Η Valve προσφέρει επιστροφή χρημάτων για κάθε παιχνίδι που αγοράζετε στο Steam με την προϋπόθεση ότι θα ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων εντός δύο εβδομάδων από την αγορά σας και ότι δεν έχετε παίξει πάνω από δύο ώρες του παιχνιδιού. Ωστόσο, για ένα διάστημα, υπήρχε ένα παραθυράκι όπου οποιοδήποτε gameplay που συνέβη πριν από την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού δεν υπολογιζόταν στο σύνολο των δύο ωρών.

Η Valve κλείνει τώρα αυτό το παραθυράκι και κάνει οποιοδήποτε gameplay, ανεξάρτητα από το πότε συνέβη, να μετράει στο όριο επιστροφής χρημάτων των δύο ωρών, αναφέρει το The Verge.

Στην ενημερωμένη πολιτική επιστροφής χρημάτων η Valve αναφέρει ότι το όριο των δύο ωρών παιχνιδιού για τις επιστροφές χρημάτων θα ισχύει για το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, εκτός από τις δοκιμές beta.

Τούτου λεχθέντος, το ρολόι για την περίοδο επιστροφής χρημάτων των 14 ημερών δεν θα αρχίσει να χτυπάει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.