*

Το Tetris αποκτά νυχτερινό game show που θα απονέμει χρηματικά βραβεία

Κάθε βράδυ, η εκπομπή σκοπεύει να απονείμει συνολικά 5.000$ σε παίκτες που θα συμμετέχουν στην εφαρμογή Tetris για κινητά. Ανάλογα με το πόσο προχωράτε, μπορείτε να κερδίσετε από 5$ έως και πάνω από 500$.

Το κλασικό παιχνίδι Tetris αποκτάει ένα game show, όπου οι παίκτες μπορούν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα.

Η εκπομπή του παιχνιδιού έρχεται στην εφαρμογή Tetris για Android και iOS, η οποία είναι δωρεάν, αλλά περιέχει διαφημίσεις. Ο προγραμματιστής της εφαρμογής, N3twork, υπόσχεται να δώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε ετήσια χρηματικά έπαθλα κατά τη διάρκεια του show.

Ονομάζεται Tetris Primetime, και πρόκειται για ένα "υβρίδιο ζωντανής τηλεόρασης και τουρνουά παιχνιδιού", σύμφωνα με το N3twork. Οικοδεσπότης θα είναι ο ηθοποιός Millen Baird, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους παίκτες σε αυτή την εμπειρία, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει δωρεάν.

Κάθε βράδυ, η εκπομπή σκοπεύει να απονείμει στους παίκτες που πληρούν τις προϋποθέσεις συνολικά 5.000$. Για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τα χρήματα, θα πρέπει να επιβιώσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό γύρων Tetris, ή να καταταχθείτε ανάμεσα στους παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία. Στη συνέχεια, θα μπείτε σε κλήρωση, οπότε θα χρειαστείτε ακόμη λίγη τύχη για να κερδίσετε το βραβείο.

Τα χρηματικά έπαθλα ξεκινούν από 5$ και, στη συνέχεια, αυξάνονται στα 25$, 100$ και 500$, εάν καταφέρετε να προχωρήσετε και να σκοράρετε ως κορυφαίος παίκτης. Για παράδειγμα, εάν καταταχθείτε στους πρώτους 100, η ​​εκπομπή του παιχνιδιού θα επιλέξει 10 παίκτες για να λάβουν μια ανταμοιβή 100$.

(Credit: Tetris)

Το Tetris Primetime θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ. στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Μόσχα, το Perth και το Auckland.

Οι παίκτες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να συμμετάσχουν, και τα χρηματικά έπαθλα θα παραδοθούν μέσω PayPal.

Το game show έρχεται μετά το κλείσιμο της προηγούμενης έκδοσης της εφαρμογής από την Electronic Arts. Τον Ιανουάριο η N3twork κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση με άδεια για Android και iOS, η οποία περιλαμβάνει multiplayer και solo game modes.