*

Το Microsoft Flight Simulator κυκλοφορεί στις 18 Αυγούστου

Τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία, προσφέροντας αυξανόμενο αριθμό αεροσκαφών και αεροδρόμια.

(Image: Microsoft)

Είναι βέβαιο ότι θα χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2020, το Microsoft Flight Simulator έχει τελικά ημερομηνία κυκλοφορίας και έχουμε λίγο περισσότερο από ένα μήνα να περιμένουμε να πετάξουμε στον ουρανό.

Όπως αποκαλύπτει το Xbox Wire, ο προσομοιωτής πτήσεων που αναπτύχθηκε από την Asobo Studio πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου και μπορεί να προπαραγγελθεί τώρα στα Windows 10 ή να το εγκαταστήσετε από το Xbox Game Pass για υπολογιστή (Beta). Οι κάτοχοι του Xbox One θα μείνουν σε αναμονή μέχρι λίγο αργότερα μέσα στο έτος για να έχουν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι.

Η Asobo υπόσχεται τον πιο λεπτομερή προσομοιωτή πτήσης που κυκλοφόρησε ποτέ, προσφέροντας "περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια κτίρια, 2 τρισεκατομμύρια δέντρα, βουνά, δρόμους, ποτάμια και άλλα" και "μια ποικιλία αεροσκαφών από ελαφρά αεροπλάνα έως εμπορικά αεροσκάφη με ολοκληρωμένα μοντέλα πτήσεων. Κάθε Το αεροσκάφος περιλαμβάνει εξαιρετικά λεπτομερή και ακριβή πιλοτήρια με ρεαλιστικά όργανα."

Υπάρχει επίσης ζωντανή κυκλοφορία, καιρικά εφέ σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας ένα δυναμικό σύστημα καιρού, όπως "ακριβής ταχύτητα και κατεύθυνση ανέμου, θερμοκρασία, υγρασία, βροχή", μια ολοκαίνουρια μηχανή ημέρας και νύχτας και αεροδυναμική μοντελοποίηση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κινητήρας φυσικής με "πάνω από 1.000 επιφάνειες ελέγχου ανά επίπεδο επιτρέποντας μια πραγματικά ρεαλιστική εμπειρία."

Οι φίλοι του Flight Sim έχουν μια δύσκολη απόφαση να πάρουν, όχι για το αν θα παίξουν ή όχι, αλλά για ποια έκδοση του παιχνιδιού θα πάρουν. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες εκδόσεις. Η Standard έκδοση κοστίζει $59,99 και περιλαμβάνει 20 αεροπλάνα και 30 αεροδρόμια, η Deluxe έκδοση κοστίζει $89,99 και περιλαμβάνει επιπλέον πέντε αεροπλάνα και αεροδρόμια. Τέλος, υπάρχει η Premium Deluxe Edition για $119,99, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα από τις άλλες δύο εκδόσεις, αλλά προσθέτει άλλα 10 αεροπλάνα και αεροδρόμια, λαμβάνοντας το σύνολο έως και 35 από το καθένα. Εάν προτιμάτε μια φυσική έκδοση, η Microsoft τις καθιστά διαθέσιμες μόνο στην Ευρώπη μέσω της ιστοσελίδας της Aerosoft.

Για να παίξετε το Microsoft Flight Simulator, θα χρειαστείτε τουλάχιστον είτε έναν Intel Core i5-4460 είτε AMD Ryzen 1200, Nvidia GTX 770 ή Radeom RX 570, 8GB RAM, 150 GB αποθηκευτικού χώρου και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο τουλάχιστον 5Mbps. Στην ιδανική περίπτωση, θα χρειαστείτε Core i7 9ης γενιάς ή Ryzen 7 Pro, RTX 2080 ή Radeon VII, 32 GB μνήμης RAM και να έχετε σύνδεση 50Mbps σύμφωνα με το FAQ του Flight Simulator.

About Φώτης Λαμπρινός