*

Το Lego Nintendo Entertainment System έρχεται την 1η Αυγούστου

Η Nintendo επιβεβαιώνει ότι το σύστημα έρχεται την 1 Αυγούστου έναντι των 229,99$

(Image: Lego)

Η Nintendo μας έδωσε μια πιο καθαρή εικόνα στο twitter του Lego Nintendo Entertainment System και επιβεβαίωσε ότι θα φτάσει την 1η Αυγούστου έναντι των 229,99$.

Η Lego έχει μεταφέρει την τρέλα των ρετρό παιχνιδιών σε άλλο επίπεδο με ένα αντίγραφο του Nintendo Entertainment System (NES) φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από Lego.

Το επερχόμενο σετ εμφανίστηκε σε ένα κλιπ 5 δευτερολέπτων που η εταιρεία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ένδειξη "Είστε έτοιμοι να παίξετε όπως ποτέ άλλοτε;" Το ίδιο το προϊόν παραμένει σκοτεινιασμένο, αλλά αν φωτίσετε την εικόνα, μπορείτε δείτε με σαφήνεια τα περιγράμματα της κονσόλας παιχνιδιών του παλιού NES, του controller και μιας τηλεόρασης CRT.

Το προϊόν διέρρευσε επίσης μέσω του VJGamer, το οποίο απέκτησε φωτογραφίες από το σετ Lego των 2.646 τεμαχίων. Οι εικόνες αποκαλύπτουν μια αρκετά ρεαλιστική κονσόλα NES που περιλαμβάνει μια ρεπλίκα Super Mario Bros. και μια κασέτα παιχνιδιών, επίσης κατασκευασμένα από Legos.

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι η τηλεόραση CRT, η οποία θα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να απεικονίζει ένα επίπεδο από το παιχνίδι Super Mario Bros. σε μορφή Lego. Επιπλέον, ένα περιστρεφόμενο κουμπί στην τηλεόραση, σας επιτρέπει να μετακινηθείτε στην πίστα και να προσομοιώσετε το Mario πηδώντας πάνω-κάτω. Το VJGamer λέει ότι το προϊόν θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Το επερχόμενο προϊόν αντιπροσωπεύει την τελευταία προσπάθεια της Lego να φέρει το Super Mario στον κόσμο των φυσικών παιχνιδιών. Τον Μάρτιο, η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Nintendo για προϊόντα που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να δημιουργήσουν ολόκληρες εμπειρίες από Mario σε μορφή Lego.

Το starter course προϊόν των 59,99 δολαρίων έρχεται εξοπλισμένο με οθόνες LCD και ηχεία, τα οποία μπορούν να παίξουν όλα τα ηχητικά εφέ από το παιχνίδι. H φιγούρα του Mario μπορεί επίσης να κερδίσει κέρματα όταν προσγειωθεί σε συγκεκριμένα Lego blocks. Στο μέλλον θα υπάρξουν κάποια add-ons, συμπεριλαμβανομένων το κάστρο του Bowser και τη στοιχειωμένη αυλή του King Boo.