*

Rickrolling τώρα και στο Fortnite

Το Rickroll emote είναι διαθέσιμο στο κατάστημα του Fortnite και ήρθε η ώρα να "τρολάρετε" τους φίλους σας. Το κόστος του είναι 500 V-Bucks.

Ένα από τα δημοφιλέστερα memes στην ιστορία του διαδικτύου κάνει ντεμπούτο στο Fortnite! Το Rickrolling αποτελεί το νέο emote του γνωστού battle royale και μπορείτε να το βρείτε στο in-game κατάστημα του παιχνιδιού και να το αποκτήσετε με 500 V-Bucks.

Και η Epic επέλεξε τον καλύτερο τρόπο να ανακοινώσει το συγκεκριμένο emote, αφού έκανε Rickroll τους ίδιους της τους fans. Η εταιρεία κυκλοφόρησε στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο οι παίκτες νόμιζαν πως θα δουν μια... αρκούδα, όμως αντ' αυτού έβλεπαν τους Fishstick και Polar Patroller να χορεύουν το "Never Gonna Give You Up" του Rick Astley.

Aυτή δεν είναι η πρώτη (και λογικά ούτε και η τελευταία) που η Epic Games βάζει έναν δημοφιλή χορό στο παιχνίδι. Πριν λίγο καιρό μάλιστα ο ηθοποιός Alfonso Ribeiro κατέθεσε μήνυση ενάντια της εταιρείας για παραβίαση του νόμου περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η Epic δεν έλαβε άδεια πριν προσθέσει το "Carlton" dance από το The Fresh Prince of Bel-Air.

Ως τώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων στο κομμάτι των χορών, όμως η Epic έγινε πιο προσεκτική το τελευταίο διάστημα. Μένει να δούμε αν χρειάστηκε να πάρει άδεια για το Rickrolling.Πάμε να θυμηθούμε μαζί 10 από τους δημοφιλέστερους χορούς τους Fortnite και ποια ήταν η προέλευση τους.


Πηγή: IGN Greece

About Justin Herrick