*

Η SimpliSafe χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσδιορίσει ποιος βρίσκεται στην αυλή σας

Είναι αυτός ένας γείτονας που έρχεται για επίσκεψη ή ένας εισβολέας; Η SimpliSafe βγάζει το 24/7 Live Guard Protection έξω και χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό AI και ανθρώπινου προσωπικού για να αποτρέψει τους διαρρήκτες.

(Credit: SimpliSafe)

Η SimpliSafe βγάζει το Live Guard Protection στους δρόμους - ή τουλάχιστον στην περίμετρο του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης και πραγματικών πρακτόρων, η εξωτερική παρακολούθηση live guard της SimpliSafe θα ανιχνεύει πότε κάποιος πλησιάζει το σπίτι σας και θα τον συγκρίνει με τα πρόσωπα που έχουν προστεθεί στα αποθηκευμένα προφίλ στην εφαρμογή της εταιρείας. Εάν η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να αναγνωρίσει το άτομο, ένας ανθρώπινος επιτηρητής μπορεί να αναλάβει και να μιλήσει απευθείας με το άτομο μέσω ενός αμφίδρομου ηχητικού συστήματος.

Εάν ο εισβολέας δεν ακούει, ο πράκτορας έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού του σπιτιού και να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας. Η SimpliSafe λέει ότι αυτές οι προστασίες είναι σε ισχύ μόνο όταν το σύστημα είναι πλήρως οπλισμένο, οπότε η τεχνητή νοημοσύνη και οι ζωντανοί πράκτορες δεν θα ενεργοποιήσουν συναγερμό αν κάθεστε στον καναπέ και ένας νέος τύπος της UPS αφήσει ένα πακέτο στην πόρτα.

(Credit: SimpliSafe)

"Για δεκαετίες, η βιομηχανία οικιακής ασφάλειας παρέμενε αντιδραστική, αναπηδώντας σε δράση μόνο όταν μια διάρρηξη βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη", δήλωσε ο CEO της SimpliSafe, Christian Cerda, σε δήλωσή του. "Η SimpliSafe έχει θέσει ως στόχο να αμφισβητήσει αυτό το πρότυπο και να προσφέρει στους πελάτες μας νέους, πιο προληπτικούς τρόπους για να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς".

Η εξωτερική παρακολούθηση βασίζεται σε μια παρόμοια υπηρεσία που παρουσιάστηκε πέρυσι, η οποία παρακολουθούσε τη δραστηριότητα στο εσωτερικό ενός σπιτιού. Η παρακολούθηση εξωτερικού χώρου θα προσφέρεται ως πρόσθετη συνδρομή για μια επιλεγμένη ομάδα μέσω ενός προγράμματος πρώιμης πρόσβασης, ενώ η πλήρης ανάπτυξη αναμένεται αργότερα φέτος.

Στα ψιλά γράμματα σημειώνεται ότι το στοιχείο αναγνώρισης προσώπου δεν θα λειτουργήσει στο Ιλινόις, το Τέξας και το Πόρτλαντ του Όρεγκον, λόγω των υφιστάμενων νόμων κατά της συλλογής βιομετρικών δεδομένων χωρίς άδεια, οπότε μην βασίζεστε σε αυτό σε αυτές τις τοποθεσίες. Όπου είναι διαθέσιμο, ωστόσο, η ζωντανή εξωτερική παρακολούθηση της φρουράς ενσωματώνεται με το υπάρχον υλικό οικιακής ασφάλειας της SimpliSafe.

Το 24/7 Live Guard Protection της SimpliSafe κοστίζει 29,99 δολάρια το μήνα και περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες εγγραφές και λήψεις βίντεο, τη δυνατότητα οπλισμού των συναγερμών με την Alexa ή το Google Assistant, 10% έκπτωση στις πρόσθετες αγορές υλικού και πολλά άλλα.