*

Honor Magic 2: Ένα κινητό χωρίς ίχνος πλαισίου

Η Huawei εξέπληξε το κοινό στην IFA με την παρουσίαση του Honor Magic 2.

Βερολίνο— Το Honor Play έκανε την εμφάνιση του στη σκηνή της IFA, όταν η γνωστή εταιρεία κινητών τηλεφώνων Huawei έκανε την ξαφνική αποκάλυψη του Honor Magic 2.

Το Magic 2 είναι ο διάδοχος ενός αγνώστου τηλεφώνου που κυκλοφόρησε μόνο στην Κίνα και θα είναι το πρώτο Honor smartphone που θα περιλαμβάνει επεξεργαστή Kirin 980 με ειδικό πυρήνα AI, κάτι που αναμένεται να ανακοινώσει η Huawei στην ομιλία της.

Ο Πρόεδρος της Honor, George Zhao, είπε πως το Honor Magic πρώτης γενιάς "άλλαξε τον σχεδιασμό των smartphones και έγινε σημείο αναφοράς για αυτά." Αυτό ίσως να είναι λίγο υπερβολικό. Το πρώτο Honor Magic κυκλοφόρησε το 2016 πριν το hype της AI. Συγκέντρωσε αρκετό παγκόσμιο ενδιαφέρον και χρησίμευσε σε αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει, με τους κατασκευαστές να προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το μέγεθος της οθόνης, να ελαχιστοποιήσουν τα πλαίσια και να ονομάσουν τα πάντα AI.
Honor Magic 2 1

Το Magic 2 έχει χτίστει πάνω σε αυτό. Ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Magic Slide είναι ουσιαστικά ένα συρόμενο πλαίσιο που αφήνει την κάμερα να αναδυθεί από την κορυφή. Κανονικά είναι κρυμμένο από την προβολή, επιτρέποντας στο τηλέφωνο να έχει ομοιόμορφη εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σας εξοικονομεί από μια εγκοπή ή οποιοδήποτε είδους χρήση λογισμικού που προορίζεται για την απόκρυψη μιας εγκοπής. Από την άλλη πλευρά, προσθέτει ένα κινητό μέρος, το οποίο είναι πάντα ανησυχητικό όταν πρόκειται για οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Η κίνηση προς την εξάλειψη των φυσικών κουμπιών εν μέρει εμπνέεται από την απομάκρυνση σημείων αποτυχίας.

Πέραν της μεγάλης οθόνης και της συρόμενης οθόνης, το Magic 2 έχει αρκετά AI χαρακτηριστικά και γρήγορη φόρτιση. Η Honor αναφέρει πως το τηλέφωνο αναγνωρίζει την μπαταρία, το καλώδιο και τον φορτιστή και ξεκινά την γρήγορη φόρτιση εάν κι εφόσον αναγνωριστούν ως ασφαλή. Αυτό είναι κάτι που κάνουν όλα τα κινητά τηλέφωνα, καθώς έτσι είναι ο τρόπος λειτουργίας της γρήγορης φόρτισης. Οπότε σημειώστε το αυτό ως κόλπο marketing.

Το Magic 2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στην Γερμανία. Η εταιρεία πιστεύει πως η κυκλοφορία του Honor Magic 2, μαζί με τα Honor 10 και Honor Play, θα "σπρώξουν" την εταιρεία προς τον στόχο της ο οποίο δεν είναι άλλος από το να γίνει μία από τις πέντε πρώτες εταιρείες smartphone στον κόσμο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Αυτό είναι κάτι αρκετά φιλόδοξο, αλλά με τον κλονισμό της ZTE, η Huawei και η θυγατρική της (Honor) είναι έτοιμες να αδράξουν την ευκαιρία. Αξίζει να αναφέρουμε πως πλην της Samsung, η Huawei είναι η μόνη εταιρεία που σχεδιάζει τους δικούς της επεξεργαστές και δεν εξαρτάται από την Qualcomm για chipsets.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κυκλοφορία ή την τιμή του Honor Magic 2. Μείνετε συντονισμένοι στο PCMag Greece για περισσότερες πληροφορίες.

About Mike Viliotis