*

Τι θέλει ο κόσμος από το iPhone 9: Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, μεγαλύτερη αντοχή και επεκτασιμότητα αποθηκευτικού.

Με το event της Apple προ των πυλών, ποιο είναι το χαρακτηριστικό που θα θέλατε να δείτε στα φετινά iPhones;

Σύμφωνα με νέα έρευνα από την USA Today το πιο ποθητά χαρακτηριστικά για την φετινή σειρά των iPhones είναι: μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μεγαλύτερη αντοχή και επεκτασιμότητα αποθηκευτικού χώρου. Η έρευνα που έγινε διαδικτυακά στην Αμερική από 17 έως 21 Αυγούστου σε 1.665 ερωτηθέντες, έδειξε πως το μεγαλύτερο ποσοστό θέλει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ ένα 66% δήλωσε πως θέλει ανθεκτική οθόνη και ένα 44% ελπίζει πως η Apple θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Samsung και θα επιτρέψει την επέκταση αποθηκευτικού χώρου.

Εν τω μεταξύ, περισσότερο από το 1/3 των ερωτηθέντων θέλει την επαναφορά του headphone jack ή κάποιον τρόπο ώστε να μπορούν να φορτίζουν το κινητό ενώ χρησιμοποιούν ακουστικά. Ένα 29% ελπίζει πως η εταιρεία θα εγκαταλείψει το Lightning connector για χάρη του USB-C, ένα 19% λέει πως θέλει Face ID και ένα 18% θέλει μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης για της εφαρμογές.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως λίγοι ελπίζουν για έναν σχεδιασμό χωρίς πλαίσια. Αν και πολλοί ήταν αυτοί που γκρίνιαξαν για το κόψιμο της οθόνης στο πάνω μέρος του iPhone , μόλις ένα 10% από αυτούς που απάντησαν στην έρευνα θέλουν η Apple να εγκαταλείψει το επίμαχο πλαίσιο στο επόμενο iPhone.

Η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη καθώς το event της Apple θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

About Mike Viliotis