*

Το MacBook Air 2018 έχει πρόβλημα στην μητρική κάρτα

Η Apple θα προσφέρει δωρεάν επισκευές σε ένα «πολύ μικρό αριθμό» των μοντέλων MacBook Air 2018, οι οποίες θα περιλαμβάνουν αντικατάσταση της κύριας μητρικής κάρτας.

Αν διαθέτετε ένα MacBook Air 2018, υπάρχει η πιθανότητα η κύρια μητρική κάρτα να χρειάζεται αντικατάσταση. Ευτυχώς δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς όπως στην περίπτωση του MacBook Pro 2015, και η Apple θα πραγματοποιήσει την επισκευή δωρεάν.

Όπως αναφέρει το 9To5Mac, το συγκεκριμένο μοντέλο του MacBook Air που επηρεάστηκε είναι το Retina 13 ιντσών και η Apple γνωρίζει ακριβώς ποιοι σειριακοί αριθμοί χρειάζονται επισκευή. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποστέλλονται ενημερώνοντας όλους τους ιδιοκτήτες του MacBook Air 2018 που έχουν την ελαττωματική μητρική κάρτα ότι απαιτείται επισκευή και τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια.

Τα καταστήματα της Apple και τα εξουσιοδοτημένα third-party συνεργεία επισκευής μπορούν να εκτελέσουν την επισκευή, αλλά δεν είναι γνωστό πόσο καιρό θα πάρει για την αντικατάσταση της μητρικής κάρτας. Όσο για τον λόγο για τον οποίο χρειάζεται η αντικατάσταση, η Apple δεν έχει εξηγήσει πέρα από το να υποδείξει ένα πρόβλημα τροφοδοσίας σε ένα εσωτερικό σημείωμα προς το προσωπικό που ασχολείται με τις επισκευές των προιόντων της. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο αριθμός των MacBook Air που χρειάζονται επισκευή είναι σχετικά μικρός.