*

H AOC θα λανσάρει δύο νέα gaming μόνιτορ με χρόνο απόκρισης 0.5ms

To AOC Agon AG271FZ2 θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα, ένα 27 και ένα 24.5 ιντσών, θα υποστηρίζει την τεχνολογία FreeSync της AMD και θα έχει ρυθμό ανανέωσης 240Hz.

Η AOC δηλώνει έτοιμη να σπάσει το φράγμα του 1ms σε ότι αφορά τον χρόνο απόκρισης, καθώς τα δύο νέα gaming μόνιτορ της θα έχουν 0.5ms χρόνο απόκρισης, εκμηδενίζοντας τα φαινόμενα ghosting και screen tearing.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Windows Central, το Αgon AG271FZ2 θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα, ένα 27 ιντσών και ένα 24.5 ιντσών. Πέρα από τον χαμηλότατο χρόνο απόκρισης και τα δύο μοντέλα θα υποστηρίζουν την τεχνολογία FreeSync της AMD, ενώ ο ρυθμός ανανέωσής τους θα κυμαίνεται στα 240Hz. Δυστυχώς αμφότερα θα έχουν ανάλυση στα 1080p και όχι 4K ή 1440p, όπως έχουμε δει σε άλλα μοντέλα της σειράς Agon της AOC.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, συναντάμε εισόδους DisplayPort, HDMI 2.0, DVI, VGA, καθώς και ένα USB hub με τέσσερις υποδοχές USB 3.0, με μία εξ' αυτών να υποστηρίζει fast charging για την φόρτιση των gadgets σας. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν στερεοφωνικά ηχεία ισχύος 3W. Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν εργονομική βάση, με δυνατότητα προσαρμογής του ύψους και της κλίσης της οθόνης.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της MMD για να δούμε ποια ακριβώς θα είναι η τιμή διάθεσης των δύο μόνιτορ στην Ελληνική αγορά. H τελευταία οθόνη της σειράς Agon της AOC που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ήταν η Agon AG273QCG, η οποία μας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό review μας.

About Pantelis Daskalelos