*

Η γυμναστική στο σπίτι μόλις έγινε καλύτερη με τις custom playlists του Spotify

Απαντήστε μια σειρά από ερωτήσεις για τις αθλητικές σας συνήθειες 'για να βάλετε ένα soundtrack στη γυμναστική σας'.

(Εικόνα: Spotify)

Η γυμναστική είναι μια δύσκολη υπόθεση, ειδικά εάν δεν έχετε την κατάλληλη μουσική για να σας ωθήσει περισσότερο. Το νέο quiz του Spotify 'Soundtrack Your Workout' βοηθά τους εγγεγραμμένους χρήστες να βρουν την τέλεια μουσική για να βρουν κίνητρο, να ανανεωθούν ή να χαλαρώσουν.

Επισκεφθείτε το διαδραστικό website για να απαντήσετε μια σειρά από ερωτήσεις για τον τύπο άθλησης και τη διάρκειά του, τον τύπο που επιθυμείτε (μουσική και/ή podcasts, explicit ή clean περιεχόμενο) και το αθλητικό σας "vibe". Προσθέστε μια προαιρετική εικόνα εξωφύλλου και τίτλο για τη λίστα αναπαραγωγής σας και επιλέξτε "Soundtrack My Workout" για να ξεκινήσετε.

Το "30-minute totally zen pop, rock playlist that I can walk/meditate to" συμπεριλαμβάνει κομμάτια από κάποιους από τους πιο πολυακουσμένους δίσκους (όπως τους The Greatest Showman, Waitress, και Lenka), αλλά και μικρά επεισόδια από το Politico Energy podcast. Δεν είναι απόλυτη επιτυχία για όλους, βέβαια: μπορεί να σας αρέσει να τραγουδάτε το μαζί με την Swedish Nightingale το "Never Enough", αλλά ίσως να μη σας βάζει στην κατάλληλη διάθεση για να χαλαρώσετε όσο κάνετε στάσεις της γιόγκα.

Παρ'όλα αυτά, έχει πάντα πλάκα να βλέπετε που θα καταλήξουν οι αλγόριθμοι του Spotify με βάση τις απαντήσεις σας. " Τους τελευταίους δυο μήνες, οι ακροατές του Spotify έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο λίστες αναπαραγωγής με τη λέξη 'workout' στον τίτλο, συνεπώς είναι ξεκάθαρο πως οι χρήστες ψάχνουν νέα μουσική για να την προσθέσουν στα fitness mixes τους" σύμφωνα με ένα blog post της εταιρείας.

Δεν είναι η πρώτη απόπειρα του Spotify για playlists βασισμένες σε quiz. Το Νοέμβριο, η εταιρεία παρουσίασε το "Soundtrack Your Ride"—customized λίστες αναπαραγωγής για το επόμενο ταξίδι σας με το αμάξι. Υπολογίστε τη διάρκεια του ταξιδιού σας, συμπληρώστε ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο και βγείτε στον δρόμο με το τέλειο σετ μουσικής. Οι λάτρεις των κατοικιδίων, στο ενδιάμεσο, μπορούν να συνδεθούν με τους τετράποδους ή και όχι φίλους τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο, μέσω των playlists του Spotify.