*

Το Tinder θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται λεπτομέρειες ραντεβού και προφίλ με έναν χρονοευαίσθητο σύνδεσμο

Το Tinder κυκλοφορεί μια νέα λειτουργία "Share My Date" που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν γρήγορα τοποθεσίες και προφίλ ραντεβού σε συγγενείς ή φίλους, ακόμη και αν οι παραλήπτες δεν χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

(Credit: Thaspol Sangsee/Shutterstock.com)

Το Tinder προσθέτει μια νέα επιλογή για τους χρήστες να μοιράζονται τις λεπτομέρειες των προγραμματισμένων ραντεβού τους με την οικογένεια και τους φίλους τους μέσω της εφαρμογής με έναν σύνδεσμο που λήγει μετά από περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε η εφαρμογή γνωριμιών τη Δευτέρα.

Η λειτουργία "Share My Date" επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να στέλνουν τις λεπτομέρειες του ραντεβού τους έως και ένα μήνα νωρίτερα. Εάν τα σχέδια της ημερομηνίας αλλάξουν, ο αποστολέας μπορεί να ενημερώσει τις κοινές λεπτομέρειες με τις νέες πληροφορίες. Οι παραλήπτες που λαμβάνουν έναν σύνδεσμο για το προγραμματισμένο ραντεβού κάποιου θα μπορούν να δουν το προφίλ του υποψήφιου συντρόφου. Όσοι έχουν λογαριασμούς στο Tinder θα μπορούν να δουν ολόκληρο το προφίλ του ζευγαριού, αλλά όσοι δεν έχουν, μπορούν να δουν τις βασικές πληροφορίες του ζευγαριού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, του ονόματος και της ηλικίας του. Οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι λήγουν επειδή η Tinder πιστεύει ότι αυτό θα αποτρέψει τους παραλήπτες από το να μοιράζονται τα ραντεβού άλλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το TechCrunch.

"Η συζήτηση των σχεδίων με φίλους και οικογένεια είναι ένα πατροπαράδοτο τελετουργικό γνωριμιών", δήλωσε η Melissa Hobley, CMO της Tinder, σε δήλωσή της. "Το Share My Date εξορθολογίζει αυτή τη βασική ανταλλαγή πληροφοριών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να περάσουν κατευθείαν στο συναρπαστικό μέρος, από το να αποφασίσουν τι θα φορέσουν μέχρι να προετοιμάσουν τα θέματα συζήτησης".

Η Tinder ισχυρίζεται ότι η πλειοψηφία των χρηστών της μοιράζεται ήδη πληροφορίες σχετικά με τα ραντεβού τους με άλλους πριν αυτά συμβούν, οπότε η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει τους χρήστες να αισθάνονται πιο ασφαλείς για να μεταφέρουν τα πράγματα στον πραγματικό κόσμο, καθώς η λειτουργία Share My Date περιλαμβάνει την ημέρα, την ώρα και την ακριβή τοποθεσία της ημερομηνίας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν οποιεσδήποτε σημειώσεις σχετικά με τα σχέδια της ημερομηνίας και το πρόσωπο που θα συμπεριλάβουν σε ό,τι μοιράζονται, αν το επιθυμούν.

(Credit: Tinder)

Το Tinder σχεδιάζει να προσθέσει τη νέα λειτουργία για τους χρήστες στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και άλλες επιλεγμένες χώρες μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά δεν έχει μοιραστεί ακόμα μια σταθερή ημερομηνία λανσαρίσματος.

Αυτό δεν είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που λανσάρει το Tinder και το οποίο στοχεύει στο να μοιράζεται εμπειρίες στην εφαρμογή με περισσότερα άτομα. Πέρυσι, το Tinder λάνσαρε μια λειτουργία "Matchmaker" που επιτρέπει σε άλλους να κάνουν swipe για εσάς μέσω ενός συνδέσμου περιορισμένης διάρκειας. Μέχρι και 15 άτομα σε μια ημέρα μπορούν να κάνουν swipe για λογαριασμό σας με τη νέα λειτουργία, και τυχόν επιλεγμένα matches θα αποστέλλονται στον αρχικό χρήστη για τελική έγκριση.