*

Το Hearthstone ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια παίκτες

Το card game της Blizzard πέρασε ένα πολύ σημαντικό milestone και η εταιρεία το γιορτάζει δίνοντας δωρεάν έξι packs.

H Blizzard ανακοίνωσε ότι το Hearthstone ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια παίκτες, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο οι developers απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες του δημοφιλούς card game.

Πέρα από το παραπάνω βίντεο, η Blizzard εκφράζει και με πράξεις την ευγνωμοσύνη της για την επίτευξη αυτού του σημαντικού milestone χαρίζοντας σε όσους παίκτες κάνουν log in από τις 7 μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου έξι Boomsday Project card packs.

Επιπροσθέτως, οι παίκτες του Hearthstone θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέχρι και 500 gold με την ολοκλήρωση του “Celebrate the Players” quest. To quest αυτό σας ανταμείβει με 100 gold μόλις ολοκληρώσετε ένα friendly challenge και μπορείτε να το επαναλάβετε πέντε συνολικά φορές (ακόμη και την ίδια μέρα), ώστε να κερδίσετε 500 gold. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να αναλάβετε το quest είναι να έχετε ολοκληρώσει πρωτίστως τα εισαγωγικά quests “First Blood” και “The Duelist”. Όπως και στα “Play a Friend!” quests, έτσι και εδώ θα πρέπει να ολοκληρώσετε την αναμέτρησή σας για να ανταμειφθείτε με τα 100 gold, οπότε δεν θα πρέπει να κάνετε concede. Σε αντίθεση με το προαναφερθέν quest, το “Celebrate the Players” δεν ανταμείβει και τους δύο παίκτες με 100 gold, αλλά μόνο αυτόν που έχει το quest στο quest log του.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα στην BlizzCon η Blizzard ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Rastakhan's Rumble expansion, το οποίο θα περιλαμβάνει 135 νέες κάρτες και θα εισάγει ένα νέο μηχανισμό ονόματι “Overkill”. Στο expansion αυτό θα δούμε και το Rumble Run, ένα καινούργιο single-player adventure.

About Pantelis Daskalelos