*

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Crackdown 3

To επερχόμενο Third-Person Shooter της Microsoft έρχεται τον Φεβρουάριο και θα περιλαμβάνει το Wrecking Zone multiplayer mode.

Στα πλαίσια του X018 event που διεξήχθη στο Μεξικό, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα τρέιλερ για το Crackdown 3, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Θυμίζουμε ότι το Crackdown 3 είχε στην κυριολεξία περάσει από χίλια κύματα, καθώς αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2016, στην πορεία η κυκλοφορία του μετατέθηκε για το 2017 ώστε να συνοδεύσει το λανσάρισμα του Xbox One X, ενώ μετά αποφασίστηκε εκ νέου να μετατεθεί η κυκλοφορία του για το 2018. Φέτος τον Ιούνιο μάθαμε ότι θα διατεθεί τον Φεβρουάριο του 2019, αλλά για πρώτη φορά πλέον γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Crackdown 3 λοιπόν θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One στις 15 Φεβρουαρίου και μάλιστα την ίδια ημέρα θα προστεθεί στην λίστα της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass (η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 9.99 ευρώ). Σε αυτό θα δούμε και ένα νέο multiplayer mode ονόματι Wrecking Zone, στο οποίο δύο ομάδες των πέντε παικτών τίθενται αντιμέτωπες σε ένα ένα πλήρως destructible περιβάλλον. Να σημειωθεί ότι το Crackdown 3 θα αξιοποιεί τoυς Azure cloud servers της Microsoft.

About Pantelis Daskalelos