*

Διαθέσιμο το Catherine Classic στα PC

Το ιδιόμορφο Puzzle/Platform της Atlus διατίθεται από σήμερα σε ψηφιακή μορφή για τα PC μέσω του Steam.

H Sega ανακοίνωσε σήμερα ότι το Catherine, η cult δημιουργία της Atlus, διατίθεται πλέον και στα PC έναντι 19.99€.

Το Catherine Classic αφηγείται μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία αγάπης και απιστίας. Κατά την διάρκεια της ημέρας, ο Vincent (κεντρικός πρωταγωνιστής της ιστορίας) θα πρέπει να κάνει μια πολύ δύσκολη επιλογή, να μείνει πιστός και να παντρευτεί την φιλενάδα του Katherine ή να κυνηγήσει την μυστηριώδη ξανθιά Catherine. Όταν πέσει η νύχτα, η απόγνωση που νιώθει ο Vincent γεννά τρομακτικούς εφιάλτες. Στους εφιάλτες σας θα πρέπει να σκαρφαλώσετε γιγαντιαία σκαλοπάτια, αποφεύγοντας παράλληλα διάφορα εμπόδια.

Η νέα έκδοση του Catherine για τα PC περιλαμβάνει τρία modes (single-player, local co-op και versus) , ενώ οι developers έχουν προβεί και στο απαραίτητο optimization. H έκδοση για τα PC υποστηρίζει 4K ανάλυση, unlocked frame rate, customizable μοντέλο χειρισμού (keyboard και mouse), ενώ περιλαμβάνει και τα πρωτότυπα ιαπωνικά voice overs. Όσοι δε προμηθευτούν το Catherine Classic τις πρώτες δύο εβδομάδες της κυκλοφορίας του θα αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο (desktop/mobile wallpapers, avatars και soundtrack samples) εντελώς δωρεάν.

Να θυμίσουμε ότι στις 14 Φεβρουαρίου το Catherine Full Body θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία για PS4 και PS Vita. Μέσα στο 2019 αναμένεται να διατεθεί και στη Δύση.

About Pantelis Daskalelos