*

Μια πρώτη ματιά στους σημαντικότερους επερχόμενους τίτλους της Headup Games

Ξεχωρίζει το Dead End Job του Tony Gowland, lead level designer του πρώτου Red Dead Redemption.

To 2019 αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική χρονιά για την Headup Games, αφενός γιατί η εταιρεία κλείνει φέτος τα 10α γενέθλια της και αφετέρου γιατί ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια πλειάδα άκρως υποσχόμενων τίτλων. Μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2019 θα δούμε πέντε νέα games, τα The Textorcist, Truberbrook, Windscape, Dead End Job και Silver Chains.

The Textorcist

Στο The Textorcist της Morbiware αναλαμβάνετε τον ρόλο του εξορκιστή Ray Bibbia και καλείστε να στείλετε τους δαίμονες πίσω στην κόλαση. Το gameplay στηρίζεται σε δύο πυλώνες, στην αποφυγή των εχθρικών πυρών και στην γρήγορη πληκτρολόγηση. Ναι καλά ακούσατε, για να εξορκίσετε τους δαίμονες θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε με ακρίβεια τα ξόρκια που περιλαμβάνει το βιβλίο σας.

Το The Textorcist θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου για PC.

Truberbrook

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα graphic Adventure που εκτυλίσσεται στην Γερμανία την δεκαετία του ΄60. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός Αμερικανού επιστήμονα ονόματι Hans Tannhauser, o οποίος κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Ευρώπη καταλήγει σε ένα απομονωμένο χωριό στα όρη της ψυχροπολεμικής Γερμανίας.

To Truberbrook θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα format (PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch), αλλά και σε physical μορφή στα PS4 και Nintendo Switch. H physical έκδοσή του θα περιλαμβάνει έναν “ταξιδιωτικό οδηγό” 24-σελίδων, o οποίος αναλαμβάνει να σας μυήσει στο lore του παιχνιδιού.

Windscape

To Windscape είναι ένα open world Action-Adventure οπτικής πρώτου προσώπου με επιρροές από τη σειρά The Legend of Zelda που κυκλοφορεί από τις 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο Steam Early Access.

Η τελική έκδοση του Windscape για τα PC, καθώς και οι console εκδόσεις του για Xbox One και Nintendo Switch θα κυκλοφορήσουν στα τέλη Μαρτίου.

Dead End Job

To Dead End Job αποτελεί τη νέα δημιουργία της Ant Workshop του Tony Gowland. O έμπειρος developer είχε θητεύσει στο παρελθόν στην Rockstar συμμετέχοντας στην ανάπτυξη του Red Dead Redemption (lead level designer) και της σειράς Grand Theft Auto. Σε επίπεδο gameplay έχουμε να κάνουμε με ένα procedurally generated twin-stick shooter με έμφαση στο couch co-op.

To Dead End Job θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2019 σε όλα τα format, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσής του.

Silver Chains

To Silver Chains της Cracked Heads Games ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και όπως όλα δείχνουν το 2019 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Πρόκειται για ένα επιβλητικό Horror Adventure που εκτυλίσσεται σε μια Βικτωριανή έπαυλη στην Αγγλία.

To Silver Chains θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2019 για PC. Οι console εκδόσεις του θα διατεθούν το τρίτο τρίμηνο του 2019 σε άγνωστη για την ώρα ακριβή ημερομηνία.

About Pantelis Daskalelos