*

Το Yakuza Kiwami 2 έρχεται στα PC

Όσοι το προπαραγγείλουν θα πάρουν δωρεάν το Clan Creator Bundle DLC.

Τις τελευταίες μέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από την κυκλοφορία του Yakuza Kiwami 2 στα PC. Οι φήμες τελικά δείχνουν να ευσταθούν, καθώς η Sega Εurope ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Yakuza Kiwami 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 9 Μαΐου και θα κοστίζει 29.99€.

Το σενάριο του παιχνιδιού ακολουθεί τα γεγονότα του προκατόχου του, καθώς μετά την δολοφονία του Fifth Chairman της φατρίας Tojo, ο Kazuma Kiryu μεταβαίνει στην Osaka για να αποτρέψει τον πόλεμο των αντίπαλων φατριών. Ο δρόμος του ωστόσο δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον μοχθηρό και φιλόδοξο Ryuji Goda, ο οποίος είναι γνωστός με το παρατσούκλι “Dragon of Kansai”. O Δράκος της Dojima λοιπόν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Δράκο του Kansai. Ποιος από τους δύο θα υπερισχύσει;

To Yakuza Kiwami 2 αναπτύχθηκε από την αρχή με την Dragon Engine, την μηχανή γραφικών του Yakuza 6 και όπως είναι φυσικό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τίτλο που είδαμε στις αρχές της περασμένης δεκαετίας στο PS2. Περιλαμβάνει αρκετά νέα minigames, ενώ το σενάριό του έχει εμπλουτιστεί με επιπλέον κεφάλαια που αναπτύσσουν το backstory του Goro Majima. Στην PC έκδοση του σας δίνεται η επιλογή να παίξετε με 4K ανάλυση και unlocked framerates.

Στο review μας για το Yakuza Kiwami, το βαθμολογήσαμε με 4.0 (Excellent) βγάζοντας την εξής ετυμηγορία:

“Παρά το κάπως επαναλαμβανόμενο gameplay του το Yakuza Kiwami παραμένει ένα αξιόλογο remake που υπόσχεται να σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το φινάλε του. Οι διαφορές μεταξύ της console και της PC έκδοσής του, είναι μηδαμινές σε επίπεδο περιεχομένου, αλλά χαοτικές σε τεχνικό επίπεδο, καθώς η Sega προέβη στο καλύτερο δυνατό optimization. To αν η κυκλοφορία αυτή δικαιολογεί ένα δεύτερο playthrough, στην περίπτωση που είχατε ήδη ασχοληθεί με το Yakuza Kiwami στο PS4, είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Κατά την ταπεινή μας άποψη όλα εξαρτώνται από το πόσο πολύ αγαπάτε τη σειρά. Εάν ανήκετε στους λάτρεις της, όπως εμείς, τότε προφανώς δεν τίθεται θέμα. Από την άλλη, όσοι τώρα αποφασίζουν να κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο Kamurocho και θέλουν να ζήσουν την επική περιπέτεια του Kazuma Kiryu, καλό θα είναι να προτιμήσουν την PC έκδοση του παιχνιδιού, η οποία όχι μόνο διαπρέπει σε τεχνικό επίπεδο, αλλά διατίθεται και σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή.” Διαβάστε το review του Yakuza Kiwami

Αν και μεσολαβούν αρκετές εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία του Yakuza Kiwami 2, ο τίτλος διατίθεται ήδη για προπαραγγελία στο Steam. Όσοι δε το κάνουν pre-order θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Clan Creator Bundle DLC, το οποίο περιλαμβάνει super rare Clan Creator Leaders, καθώς και αποκλειστικά όπλα και costumes για τον χαρακτήρα σας.

About Pantelis Daskalelos