*

Το Black Shark έρχεται στην Ευρώπη στις 16 Νοεμβρίου

Το gaming phone της Xiaomi θα διατεθεί σε 28 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Το Black Shark, το νέο gaming phone της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα πριν από μερικούς μήνες και πλέον αναμένεται να διατεθεί και στην Ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του The Verge. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε 28 χώρες στις 16 Νοεμβρίου και θα μπορέσετε να την προμηθευτείτε μέσω του online store της εταιρείας. Στις χώρες αυτές συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών το Black Shark διαθέτει LCD οθόνη αφής ανάλυσης 1080x2160, το Snapdragon 835 chipset, 6/8 RAM, 64/128GB αποθηκευτικό χώρο, ένα dual rear camera system ((12 και 20MP), μια μπροστινή κάμερα 20MP (δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080p στα 30ps ή 720p στα 60fps) και χωρητικότητα μπαταρίας 4.000 mAh. Επιπροσθέτως, το Black Shark είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα υδρόψυξης που μπορεί να μειώσει την θερμοκρασία λειτουργίας της συσκευής κατά 8 βαθμούς Κελσίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συσκευασία του Black Shark θα περιλαμβάνεται και ένα αποσπώμενο gaming pad, ενώ θα μπορείτε να μεταβείτε από το stock Android interface του στο gaming hub Shark Space. Όσο βρίσκεστε το Shark Space δεν δέχεστε κλήσεις ή notifications, αλλά αυξάνονται οι επιδόσεις της συσκευής.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή διάθεσης του Black Shark στην Ευρώπη. Στην Κίνα το μοντέλο με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου πωλείται στα 420 ευρώ, οπότε ελπίζουμε να διατεθεί σε μια ανάλογη τιμή και στα μέρη μας.

About Pantelis Daskalelos