*

H Apple αναλαμβάνει να επιδιορθώσει τα ελαττωματικά iPhone X και MacBook Pro 13

Αν η οθόνη αφής του iPhone X σας παρουσιάζει προβλήματα ή αν έχετε παρατηρήσει απώλεια δεδομένων στο MacBook Pro 13 σας τότε μπορείτε να ζητήσετε τη δωρεάν επιδιόρθωσή τους.

H Apple αναγνωρίζει πλέον τα προβλήματα που έχουν παρατηρήσει αρκετοί κάτοχοι των iPhone X και MacBook Pro 13 και έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα δωρεάν επιδιόρθωσης των ελαττωματικών συσκευών, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του GSMArena.

Στην περίπτωση που έχετε παρατηρήσει προβλήματα με την οθόνη αφής του iPhone X σας, όπως για παράδειγμα “ghost touches” (η οθόνη αντιδρά ακόμη και όταν δεν την αγγίζετε) ή αδυναμία απόκρισης στις εντολές σας, τότε μπορείτε να ζητήσετε την δωρεάν αντικατάσταση της οθόνης της συσκευής σας.

Σε ότι αφορά τα MacBook Pro 13, η Apple έχει διαπιστώσει ότι ορισμένες μονάδες, οι οποίες πουλήθηκαν στο διάστημα μεταξύ του Ιουνίου του 2017 και του φετινού Ιουνίου έχουν ελαττωματικούς SSD και ως εκ τούτου υπάρχει η περίπτωση να παρατηρηθεί απώλεια δεδομένων. Αν έχετε παρατηρήσει ένα τέτοιο πρόβλημα στο laptop σας, τότε η Apple αναλαμβάνει να επιδιορθώσει τον SSD σας.

Να σημειωθεί ότι αν στο παρελθόν είχατε πληρώσει για service που αφορούσε τα παραπάνω προβλήματα μπορείτε να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω. Το εν λόγω πρόγραμμα δωρεάν επιδιόρθωσης αφορά και συσκευές εκτός εγγύησης, αρκεί να μην έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημερομηνία που τις αγοράσατε.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα ακόλουθα links (iPhone X, MacBook Pro 13) προκειμένου να δείτε αν η συσκευή σας πληρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις του δωρεάν service.

About Pantelis Daskalelos