*

Διέρρευσε η τιμή διάθεσης του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung

To κόστος του αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.500 ευρώ.

Πριν από μερικές μέρες στο Samsung Developer Conference, η κορεατική εταιρεία μας έδειξε για πρώτη φορά το αναδιπλούμενο smartphone της, το οποίο θα αξιοποιεί την τεχνολογία “Infinity Flex Display”.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η συσκευή λειτουργεί όπως περίπου ένα βιβλίο, δηλαδή όταν είναι κλειστό αναπαριστά ένα smartphone, ενώ όταν ξεδιπλωθεί μετατρέπεται σε tablet 7.3 ιντσών οπού θα μπορούν να τρέχουν παράλληλα έως και τρεις εφαρμογές. Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα, τα όποια μένει να απαντηθούν (εκκρεμεί βέβαια και ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής). Το πρώτο αφορά το design της συσκευής και το δεύτερο την τιμή της. Σε ότι αφορά το design θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι η Samsung να μας δείξει το τελικό προϊόν, σε ότι αφορά τώρα την τιμή διάθεσης του αναδιπλούμενου smartphone έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία ύστερα από πρόσφατη δήλωση του Kim Jang-yeoul, επικεφαλή του τμήματος ερευνών της Golden Bridge Investment στους Korea Times.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εν λόγω αναλυτής, το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung θα διατεθεί σε μια τιμή κοντά στα 2.000.000₩. Με την τωρινή ισοτιμία η τιμή αυτή ανέρχεται στα 1.560 ευρώ. Όπως είναι αναμενόμενο, η τιμή αυτή είναι απαγορευτική για τον μέσο καταναλωτή, ωστόσο ο DJ Koh, πρόεδρος και CEO της Samsung Electronics θεωρεί ότι θα πουληθούν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο μονάδες.


ΠΗΓΗ

About Pantelis Daskalelos