*

H Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου

Η Samsung έχει ήδη αρχίσει να αποστέλλει προσκλήσεις για το επερχόμενο “Unpacked” event της που θα διεξαχθεί στο San Fransisco.

H Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου (21:00 ώρα Ελλάδος) στο San Fransisco των Η.Π.Α.

Η κορεατική εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να αποστέλλει προσκλήσεις για το εν λόγω “Unpacked” event, ωστόσο τηρεί σιγή ιχθύς σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design της συσκευής. Για την ώρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες. Μια από αυτές είναι ότι με βάση την πρόσκληση της Samsung η συσκευή θα διατεθεί σε γαλάζιο και μωβ χρωματισμό.

Κατά πάσα πιθανότητα στο event θα δούμε τρεις 4G εκδόσεις του Galaxy S10, μία lite, μια medium και μια pro. Είναι πιθανόν πάντως η Samsung να κάνει tease την 5G έκδοση του smartphone και στη συνέχεια να προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια του στο Mobile World Congress που θα διεξαχθεί από τις 25 μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η Samsung δεν είχε αποκαλύψει κάποιο σημαντικό Galaxy smartphone στο San Fransisco, αντιθέτως προτιμούσε τη Νέα Υόρκη ή τη Βαρκελώνη. Το event θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο Samsung.com, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ακόμη κι αν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στον χώρο του event.

About Pantelis Daskalelos