*

H Google σταματά την πώληση custom θηκών για τα Pixel smartphones

Αρχικά είχαμε τα Live Cases, μετά τα My Cases, αλλά μετά το λανσάρισμα του Pixel 3a θα χρειαστεί να βασιστείτε στην standard θήκη του ή σε άλλες third-party επιλογές για να προστατέψετε το smartphone σας.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε το νέο Pixel 3a της Google (ή το μεγαλύτερο Pixel 3a XL) και να το συνδυάσετε με μία custom My Case θήκη, τότε θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε καθότι η Google “σκότωσε” σιωπηλά την custom case σειρά προϊόντων της για όλα τα μοντέλα του Pixel smartphone.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9To5Google, όταν η Google λάνσαρε το Pixel 3a στο I/O 2019 που έλαβε χώρα πριν από δύο εβδομάδες στο Σαν Φρανσίσκο, τερμάτισε παράλληλα το πρόγραμμα My Case. Πλέον μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις επίσημες θήκες της Google που διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων ή να καταφύγετε σε κάποια άλλη third-party επιλογή.

Πριν από την έλευση του Pixel 3, η Google προσέφερε τις Live Cases για τα smartphones της, οι οποίες σας έδιναν την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας custom design. Μετά το λανσάρισμα των Pixel 3 και Pixel 3 XL, οι Live Cases μετατράπηκαν στις My Cases, δίνοντάς σας την δυνατότητα να ζητήσετε από την Google να εκτυπώσει το δικό σας design πάνω στη θήκη του κινητού σας. Υπήρχε επίσης η επιλογή να εκτυπώσετε έναν χάρτη μια συγκεκριμένης τοποθεσίας. Πλέον και οι δύο αυτές επιλογές αποτελούν παρελθόν.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αν μεταβείτε στο support site της Google στο My Case and Live Case setup, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια σημείωση που αναφέρει, “Οι My Cases και οι Live Cases δεν πωλούνται πλέον από την Google.”

About Pantelis Daskalelos