*

Τα iPhones του 2020 θα έχουν OLED οθόνες, καλύτερες κάμερες και 5G ταχύτητα δικτύου

Ένας αναλυτής της J.P. Morgan επίσης αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει μια συσκευή χαμηλού κόστους που θα ανταγωνιστεί τα φθηνότερα smartphones της αγοράς με λειτουργικό Android.

Η σειρά των iPhones που θα κυκλοφορήσει το 2020 από την Apple επισημαίνεται ότι θα έχει OLED οθόνες, 5G συνδεσιμότητα, και νέες δυνατότητες AR και VR, σύμφωνα με έναν αναλυτή της J.P. Morgan.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δικτύου CNBC, ο Samik Chatterjee αναφέρει ότι: «Και τα τρία iPhones που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο του 2020 (με μεγέθη οθονών 5.4”/6.1”/6.7”) θα διαθέτουν οθόνες OLED και μόντεμ εύρους ζώνης 5G (με υποστήριξη για mmWave συχνότητες), ενώ τουλάχιστον τα δύο από τα τρία μοντέλα έχουν υιοθετήσει τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες δυνατότητες της κάμερας ανίχνευσης -3D Sensing (Time of Flight)- οδηγώντας την βιομηχανία σε οικειοποίηση κορυφαίων δυνατοτήτων όπως AR/VR που μπορούν να εφαρμοστούν με προσαρμοσμένες (custom) ενσωματωμένες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών).»

Σήμερα παρατηρείται ότι η σειρά των iPhone XS και XS Max έχουν OLED οθόνες, ενώ η σειρά iPhone XR διαθέτει LCD οθόνη (οθόνη υγρών κρυστάλλων). Όλα τα μοντέλα δεν διαθέτουν δυνατότητες 5G, όπως τα ανταγωνιστικά μοντέλα με λειτουργικό Android σαν το Samsung Galaxy S10 5G. Σύμφωνα με τον Sascha Segan, αναλυτή του PCMag, ένα iPhone που διαθέτει δυνατότητες 5G θα καταφθάσει στα χέρια μας πιθανώς μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020 το αργότερο.

Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες δύο νέες γενιές των iPhones που θα κυκλοφορήσουν θα συνεχίζουν να πλησιάζουν τις εξαιρετικές δυνατότητες που διαθέτουν συσκευές όπου το λειτουργικό τους σύστημα είναι Android και κυκλοφορούν ήδη στην αγορά. Η κάμερα 3D ανίχνευσης, για παράδειγμα, ήδη υπάρχει σε συσκευές όπως το Huawei P30 Pro και το Samsung Galaxy S10.