*

Φήμη: Η σειρά Galaxy S11 θα έχει ακόμα μεγαλύτερες κυρτές οθόνες

Σύμφωνα με έναν αρκετά έμπιστο αναλυτή, θα δούμε τρία μοντέλα τα οποία θα έρθουν με κυρτή οθόνη και θα ανακοινωθούν στα τέλη Φεβρουαρίου.

Το Samsung Galaxy S11 φθάνει το 2020, αλλά ο γνωστός αναλυτής Evan Blass άρχισε να μιλάει για το τι θα προσφέρει η τελευταία ναυαρχίδα. Ο Blass, του οποίου το ιστορικό είναι αρκετά αξιόπιστο, περιγράφει ορισμένες προδιαγραφές για τις τρεις παραλλαγές που αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.

Τα ονόματα μοντέλων δεν αναφέρονται, αλλά πιστεύεται ότι η Samsung θα ακολουθήσει την προσέγγιση του περασμένου έτους. Αυτό θα σήμαινει ότι θα δούμε Galaxy S11, Galaxy S11+ και Galaxy S11e. Τα μεγέθη, σύμφωνα με τον Blass, θα έρθουν σε 6,2 ή 6,4 ίντσες για τη μικρότερη παραλλαγή και 6,7 και 6,9 ίντσες για τις δύο μεγαλύτερες. Η σειρά Galaxy S10 διαθέτει αρκετά μικρότερες οθόνες. Το Galaxy S10e έχει οθόνη 5,8 ιντσών, το Galaxy S10 διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών και το Galaxy S10 + είναι 6,4 ίντσες.

Οπότε σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, η Samsung θέλει να επεκτείνει σημαντικά την οθόνη στα νέα της μοντέλα. Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα, η Samsung θα φέρει κυρτή οθόνη σε όλα της τα μοντέλα. Δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχει hole punch ή notch στην οθόνη για την selfie camera. Ίσως μια άλλη διαρροή μας δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, ο Blass ισχυρίζεται ότι θα μπορείτε να αγοράσετε τις μικρότερες παραλλαγές σε LTE και 5G έκδοση. Η μεγαλύτερη παραλλαγή, θα έρθει μόνο σε 5G έκδοση. Αλλά προφανώς θα υποστηρίζει και τα δίκυα LTE.

Τέλος, η διαρροή υποδηλώνει ότι η Samsung θα παρουσιάσει της νέες της ναυαρχίδες στα μέσα προς τέλη Φεβρουαρίου. Και όπως είναι πλέον καθιερωμένο οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο. Αν οι φήμες αληθεύουν τότε, το Galaxy S11 θα κάνει την εμφάνιση του στο Mobile World Congress. Η έκθεση πραγματοποιείται στις 24-27 Φεβρουαρίου.

About Κώστας Δεσίπρης