*

Ανανέωση δέχεται το Midrange Lineup της Motorola με τα Moto G Stylus και Moto G Power

Tο Moto G Stylus και το Moto G Power φέρνουν καλύτερες κάμερες, μεγαλύτερες μπαταρίες και μια γραφίδα, σε κόστος μικρότερο των 300 δολαρίων το καθένα.

Ανανέωση δέχεται το midrange G-series lineup της Motorola για το 2020, με τα Moto G Stylus και Moto G Power.

Tο Moto G Stylus των 299 δολαρίων αντικαθιστά το περσινό G7 και μοιάζει να είναι παρόμοιο, με εξαίρεση την προσθήκη της γραφίδας στην κάτω δεξιά πλευρά του τηλεφώνου. Φέρει έτσι μια οθόνη HD+ LCD 6.4 ιντσών, με 16MP εμπρόσθια κάμερα στην πάνω αριστερά γωνία. Στο πίσω μέρος του, θα βρείτε μια σειρά από τρεις κάμερες, με τον βασικό φακό να είναι στα 48MP με διάφραγμα f/1,7. Υπάρχει επίσης μια κάμερα 2MP Macro Vision με διάφραγμα f/2.2, καθώς και μία ultra-wide κάμερα 16MP με οπτικό πεδίο 117 μοιρών.


Moto G Stylus

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας επεξεργαστής Snapdragon 665 μαζί με 4GB μνήμης RAM. Υπάρχει επίσης 128GB αποθήκευσης και το τηλέφωνο μπορεί να υποστηρίξει επιπλέον 512GB μέσω κάρτας microSD. Παράλληλα, η μπαταρία των 4.000mAh μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο ημέρες.


Moto G Stylus

Το Moto G Power των 249 δολαρίων μοιράζεται πολλές από τις ίδιες προδιαγραφές με το ελαφρώς ακριβότερο αδελφάκι του. Οι κύριες διαφορές μεταξύ των δύο περιλαμβάνουν τις κάμερες, την αποθήκευση και φυσικά την μπαταρίας.

Το Power G διαθέτει πρωτεύοντα φακό 16MP με διάφραγμα f/1,7, ultra-wide φακό 8MP με FOV 118 μοιρών και τον ίδιο φακό 2MP macro με το G Stylus. Στα 64GB, το G Power διαθέτει τον μισό αποθηκευτικό χώρο από το Sylus. Αυτό που λείπει από την αποθήκευση, ωστόσο, προστίθεται στην μπαταρία, καθώς τα 5.000mAh μπορούν να κρατήσουν μέχρι και τρεις ημέρες μεταξύ των φορτήσεων.

Και τα δύο τηλέφωνα θα έρθουν με Android 10 και, ως συνήθως, η Motorola το πάει χαλαρά, όταν πρόκειται για πρόσθετο λογισμικό. Το Moto Actions είναι ακόμα διαθέσιμο, όπως και όλες οι λειτουργίες της κάμερας, όπως το Cinemagraph. Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία Moto Gametime που αποκλείει τις ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια παιχνιδιών, το Moto Note για το G Stylus και το Action Cam, ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο σε landscape, κρατώντας το Moto G Power κατακόρυφα.


Moto G Power

Ενώ η Motorola ανακοίνωσε το G8 Play πέρυσι, δεν είδαμε Play edition στη φετινή σύνθεση. Καθώς η σειρά G έχει περάσει σιγά-σιγά στη midrange κατηγορία τα τελευταία δύο χρόνια, η οικονομική σειρά E της Motorola έχει αναλάβει το budget κομμάτι και φαίνεται ότι η έκδοση Play μπορεί να είναι θύμα αυτής της μετάβασης.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 100 εκατομμύρια τηλέφωνα της σειράς G έχουν πουληθεί.

Το Moto G Stylus και Moto G Power θα είναι διαθέσιμα αυτή την άνοιξη.